Sidan innehåller annonslänkar

Airam Klämlampa Stella Clip LED

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bordslampa Klä;mlampa Stella Clip LED Airam Med spotlighten Stella frå;n Airam kan du ersä;tta en bords- eller vä;gglampa bå;de permanent eller tillfä;lligt. Fä;st lampan i bords- eller hyllkanten med hjä;lp av clipsklä;mman.

Du få;r en lö;sning som frigö;r arbetsyta på; bordet. Dessutom flyttar du enkelt spotlampan till ö;nskad plats vid behov.

Den smä;ckra och renodlade armaturen har en led-ljuskä;lla som ger 170 lm. Tack vare det flexibla metallskaftet kan du enkelt rikta ljuset fritt dit du vill.

Se gärna också

By Rydéns Flake 30 cm opal 2820570-5002

<h2>Bordslampa Flake 30 cm opal 2820570-5002 By Ryd&eacute;ns</h2> <p>&Auml;r du p&aring; jakt efter en stilren och enkel <a href="https://www.elon.se/belysning/inomhusbelysning/bordslampor">bordslampa</a> som passar i alla hem? D&aring; &auml;r Flake fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/by-rydens-start">By Ryd&eacute;ns</a> det perfekta valet f&ouml;r dig! Denna bordslampa &auml;r tillverkad helt i vitt glas och ger ett rent och fr&auml;scht sken n&auml;r den &auml;r t&auml;nd. Med sin stilrena design &auml;r den en klassisk och tidl&ouml;s favorit som passar in i alla hem och inredningsstilar.</p> <p><strong>Perfekt f&ouml;r enkel placering </strong><br />Flake bordslampa &auml;r enkel att placera i hemmet. Den passar perfekt p&aring; ett sideboard eller i ett f&ouml;nster d&auml;r den kan lysa upp och ge extra ljus till rummet. Dess enkla och eleganta design g&ouml;r den till en m&aring;ngsidig lampa som passar in i alla rum och kan kombineras med olika inredningsstilar.</p> <p><strong>En mindre variant av en tidl&ouml;s favorit </strong><br />Flake bordslampa &auml;r en tidl&ouml;s favorit och detta &auml;r den mindre varianten i serien. Med en h&ouml;jd p&aring; 30 cm och en diameter p&aring; 10 cm &auml;r denna bordslampa perfekt f&ouml;r mindre ytor eller f&ouml;r att anv&auml;nda som en extra ljusk&auml;lla tillsammans med andra lampor. Trots sin mindre storlek ger den fortfarande ett starkt och klart sken som lyser upp ditt rum.</p> <p><strong>Skapa en ren och fr&auml;sch k&auml;nsla i ditt hem </strong><br />Med Flake kan du skapa en ren och fr&auml;sch k&auml;nsla i ditt hem. Dess enkla och eleganta design ger en minimalistisk touch som passar i alla rum. Oavsett om du vill ha en extra ljusk&auml;lla p&aring; nattduksbordet eller vill lysa upp ett h&ouml;rn i ditt vardagsrum, &auml;r Flake-bordslampan det perfekta valet f&ouml;r dig.</p> <p><strong>Stilren klassiker</strong><br />Flake-bordslampan &auml;r en klassisk och tidl&ouml;s favorit som passar in i alla hem och inredningsstilar. Dess rena design och enkla linjer g&ouml;r den till en lampa som du kommer att uppskatta i m&aring;nga &aring;r fram&ouml;ver.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024