Sidan innehåller annonslänkar

Airam Sansa 4126221 svart/silver

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Trendig bordslampa i svart/silverSansa frå;nAiramä;r en trendig inredningsarmatur i tidsenliga fä;rger. Armaturen ä;r tillverkad i metall och sprider ett trevligt ljus.

Med sinavinklingsbara detaljer ä;r den bå;de fin och praktisk, och passar bå;de sombordslampaoch skrivbordslampa. Sansa har en 1,8 m lå;ng svart anslutningskabel och behö;ver en ljuskä;llamed E27-sockel.

Bordslampor från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
RBA Sweden - Ljusbox LED 9x9 cm Svart

Bordslampor från RBA Sweden

Utforska allt inom Bordslampor från RBA Sweden.
Upp till 23% rabatt
Bjørn Wiinblad - Symphony Magic Lampskärm 20 cm Grå

Bordslampor från Bjørn Wiinblad

Missa inga bra priser på Bordslampor från Bjørn Wiinblad.
Upp till 35% rabatt
House Doctor - Opal Bordslampa 45 cm

Bordslampor från House Doctor

Missa inga bra priser på Bordslampor från House Doctor.
Upp till 34% rabatt
Watt & Veke - Buster Bordslampa 27 cm

Bordslampor från Watt & Veke

Visa produkter inom Bordslampor från Watt & Veke.
Upp till 27% rabatt
Design House Stockholm - Block Lamp mini Svart sladd

Bordslampor från Design House Stockholm

Se vad Design House Stockholm har inom Bordslampor.
Upp till 26% rabatt
Pluto Design - Nattlampa Mumin 13x16 cm Kram

Bordslampor från Pluto Design

Visa produkter inom Bordslampor från Pluto Design.

Se gärna också

By Rydéns Omega 52 cm 2820430-5000

<h2>Bordslampa Omega 52 cm krom/vit 2820430-5000 By Ryd&eacute;ns</h2> <p>Belysning kan g&ouml;ra en stor skillnad i vilken atmosf&auml;r och st&auml;mning som skapas i ett rum. En lampa kan vara en viktig del i inredningen och det &auml;r viktigt att v&auml;lja en som passar b&aring;de din personliga stil och dina behov. <a href="https://www.elon.se/belysning/inomhusbelysning/bordslampor">Bordslampan</a> Omega 52 cm fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/by-rydens-start">By Ryd&eacute;ns</a> &auml;r en lampa som passar perfekt f&ouml;r att skapa en elegant och stilren atmosf&auml;r i ditt hem.</p> <p><strong>Enkel elegans</strong> <br />Med sin enkla men eleganta design &auml;r Omega en riktig favorit bland b&aring;de inredningsentusiaster och proffs. Den rena vita sk&auml;rmen i linne kombinerad med den polerade kromfoten ger lampan en tidl&ouml;s och elegant look. Det &auml;r en lampa som kan passa i vilket rum som helst, fr&aring;n sovrummet till vardagsrummet.<br />F&ouml;rutom sin stilrena design &auml;r Omega ocks&aring; mycket praktisk. Den smidiga storleken g&ouml;r den enkel att placera p&aring; en hylla, ett f&ouml;nster eller en byr&aring;. Dessutom kan du enkelt flytta den fr&aring;n rum till rum beroende p&aring; var du vill skapa en mysig belysning.&nbsp;Med en sk&auml;rm som &auml;r 17 cm h&ouml;g, 27 cm bred och 12 cm djup, ger Omega ett mjukt och behagligt ljus.</p> <p><strong>Praktisk och enkel att anv&auml;nda<br /></strong>Till Omega beh&ouml;ver du en ljusk&auml;lla med E27-sockel.&nbsp;Omega har en sladdl&auml;ngd p&aring; 200 centimeter vilket ger dig gott om utrymme f&ouml;r att placera lampan d&auml;r du vill, och str&ouml;mbrytaren sitter p&aring; kabeln.&nbsp;Med sin eleganta design och praktiska storlek &auml;r Omega bordslampa fr&aring;n By Ryd&eacute;ns en lampa som kommer att pryda ditt hem i m&aring;nga &aring;r fram&ouml;ver.</p> <p><strong>Storlek spelar roll</strong><br />F&ouml;r dig som vill ha en st&ouml;rre bordslampa som verkligen tar plats i rummet s&aring; finns Omega &auml;ven i en st&ouml;rre variant med en h&ouml;jd p&aring; 64 cm.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024