Sidan innehåller annonslänkar

Airam Sansa bordsarmatur vit/krom

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Trendig bordslampa i vitt/silverSansa frå;n Airam ä;r en trendig inredningsarmatur i tidsenliga fä;rger. Armaturen ä;r tillverkad i metall och sprider ett trevligt ljus.

Med sinavinklingsbara detaljer ä;r den bå;de fin och praktisk, och passar bå;de som bordslampa och skrivbordslampa. Sansa har en 1,8 m lå;ng svart anslutningskabel och behö;ver en ljuskä;llamed E27-sockel.

Se gärna också

Aneta Bell 18100-25-14 mässing/rök

<h2>Bordslampa Bell 18100-25-14 m&auml;ssing/r&ouml;k Aneta</h2> <p></p> <p><a href="https://www.elon.se/varumarken/aneta-start">Aneta</a> Bell &auml;r en modern <a href="https://www.elon.se/belysning/inomhusbelysning/bordslampor">bordslampa</a> med unik kombination av m&auml;ssing och r&ouml;kf&auml;rgat glas. Denna lampa &auml;r en perfekt inredningsdetalj som tillf&ouml;r b&aring;de ljus och stil till ditt hem.</p> <p><strong>Elegant samtida stil med m&auml;ssing och r&ouml;kf&auml;rgat glas</strong><br />Bordslampan har en elegant och samtida design med mjuka linjer och en m&auml;ssingsbas som ger ett lyxigt utseende. Det r&ouml;kf&auml;rgade glaset skapar en mysig och varm ljusmilj&ouml;, vilket g&ouml;r den till en utm&auml;rkt st&auml;mningsh&ouml;jare.</p> <p><strong>V&auml;lj din ljusk&auml;lla</strong><br />Lampan &auml;r anpassad f&ouml;r en ljusk&auml;lla med E14-sockel p&aring; max 30 W. Detta ger dig friheten att v&auml;lja mellan olika typer av ljusk&auml;llor beroende p&aring; &ouml;nskad ljusstyrka och energieffektivitet. Ljusk&auml;llorna s&auml;ljer vi separat.</p> <p><strong>Kompakt och l&auml;ttplacerad</strong><br />Med en h&ouml;jd p&aring; 37,5 cm och en diameter p&aring; 15,5 cm &auml;r Bell en kompakt lampa som passar v&auml;l p&aring; m&aring;nga st&auml;llen i hemmet. En 2 meter l&aring;ng sladd &ouml;kar lampans flexibilitet och g&ouml;r det l&auml;tt att placera den var du vill.</p> <p><strong>Skapar mysig st&auml;mning</strong><br />Aneta Bell bordslampa &auml;r en utm&auml;rkt lampa f&ouml;r alla som vill skapa en ombonad och v&auml;lkomnande k&auml;nsla i sitt hem. Den &auml;r lika l&auml;mplig att anv&auml;nda som en accentlampa i vardagsrummet som f&ouml;r att skapa en avslappnad milj&ouml; i sovrummet.</p> <p></p> <p></p> <p></p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024