Sidan innehåller annonslänkar

Airam Stella Desk IP20 LED vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bordslampa Stella Desk IP20 LED vit Airam Stella ä;r en serie praktiska lä;slampor och spotlights fö;r den som uppskattar minimalisk enkel design. Den smä;ckra och renodlade armaturen har integrerade led-ljuskä;lla som ger 170 lm.

Rikta ljuset med hjä;lp av det flexibla skaftet fritt å;t vilket hå;ll som helst. Strö;mbrytaren sitter praktiskt placerad på; armaturens fot.

I Stella-serien ingå;r ä;ven en spotlight med clipsfä;ste samt en vä;ggarmatur. Stella Desk IP20 3W/830 280lm LED bordslampa vit.

LED Ljuskä;lla ingå;r som ej ä;r utbytbar. Nominell livslä;ngd 20000 Timmar. .

Se gärna också

By Rydéns Omega 52 cm 2820430-5000

<h2>Bordslampa Omega 52 cm krom/vit 2820430-5000 By Ryd&eacute;ns</h2> <p>Belysning kan g&ouml;ra en stor skillnad i vilken atmosf&auml;r och st&auml;mning som skapas i ett rum. En lampa kan vara en viktig del i inredningen och det &auml;r viktigt att v&auml;lja en som passar b&aring;de din personliga stil och dina behov. <a href="https://www.elon.se/belysning/inomhusbelysning/bordslampor">Bordslampan</a> Omega 52 cm fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/by-rydens-start">By Ryd&eacute;ns</a> &auml;r en lampa som passar perfekt f&ouml;r att skapa en elegant och stilren atmosf&auml;r i ditt hem.</p> <p><strong>Enkel elegans</strong> <br />Med sin enkla men eleganta design &auml;r Omega en riktig favorit bland b&aring;de inredningsentusiaster och proffs. Den rena vita sk&auml;rmen i linne kombinerad med den polerade kromfoten ger lampan en tidl&ouml;s och elegant look. Det &auml;r en lampa som kan passa i vilket rum som helst, fr&aring;n sovrummet till vardagsrummet.<br />F&ouml;rutom sin stilrena design &auml;r Omega ocks&aring; mycket praktisk. Den smidiga storleken g&ouml;r den enkel att placera p&aring; en hylla, ett f&ouml;nster eller en byr&aring;. Dessutom kan du enkelt flytta den fr&aring;n rum till rum beroende p&aring; var du vill skapa en mysig belysning.&nbsp;Med en sk&auml;rm som &auml;r 17 cm h&ouml;g, 27 cm bred och 12 cm djup, ger Omega ett mjukt och behagligt ljus.</p> <p><strong>Praktisk och enkel att anv&auml;nda<br /></strong>Till Omega beh&ouml;ver du en ljusk&auml;lla med E27-sockel.&nbsp;Omega har en sladdl&auml;ngd p&aring; 200 centimeter vilket ger dig gott om utrymme f&ouml;r att placera lampan d&auml;r du vill, och str&ouml;mbrytaren sitter p&aring; kabeln.&nbsp;Med sin eleganta design och praktiska storlek &auml;r Omega bordslampa fr&aring;n By Ryd&eacute;ns en lampa som kommer att pryda ditt hem i m&aring;nga &aring;r fram&ouml;ver.</p> <p><strong>Storlek spelar roll</strong><br />F&ouml;r dig som vill ha en st&ouml;rre bordslampa som verkligen tar plats i rummet s&aring; finns Omega &auml;ven i en st&ouml;rre variant med en h&ouml;jd p&aring; 64 cm.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024