Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Svampborstar 2 delar

Jämför produkt Kockums - Svampborstar 2 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Svampborstar 2 delar i kategorin Borstar och svampar här hos oss.

Produktinformation

Svampborstar i bokträ med ett klassiskt formspråk. I setet ingår en borste med rundat grepp och en med ett längre skaft.

För att behålla mest smak i färsk svamp ska jord och smuts helst borstas och skäras bort. Båda borstarna har mjuk tagelborst som rengör effektivt utan att svampen skadas.

Se gärna också

ANDREE JARDIN - Tradition Rengöringsborste Champagneglas -24%

Tradition Rengöringsborste Champagneglas från Andrée Jardin är den perfekta rengöringsborsten för rengöring av smala champagneglas, små termosflaskor och nappflaskor. En fluffig bomullsspets avlägsnar smuts och rester.

- Blandning av vit polyamid och borst. Spets i bomull. Rostfritt handtag av stål
- Tillverkad i Frankrike

Andrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar. George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.

Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar. De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.

Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika. I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.

Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifieringen ges av den franska staten till franska företag som utmärker sig med sin traditionella och industriella kunskap.

Njut av detta vackra sortiment som passar perfekt i våra skandinaviska hem.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Taklampor

Taklampor från By Rydéns

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från Ariete

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från WMF

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Sambonet

Se alla produkter