Kitchenaid - KitchenAid Metal Bakeware Bakform 33x22.5 cm

Beställ Kitchenaid - KitchenAid Metal Bakeware Bakform 33x22.5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kitchenaid - KitchenAid Metal Bakeware Bakform 33x22.5 cm inom kategorin Brödformar och bakformar.

Produktinformation

Praktisk bakform från KitchenAid och deras serie Metal bakeware. Stort användningsområde, t.ex.

kan du tillaga en härlig lasagne eller varför inte brownies eller tiramisu?Formen är gjord av aluminium med en slitstark non-stick-beläggning på både insida och utsida vilket gör att dina bakverk enkelt lossnar och rengöringen förenklas avsevärt.- Mått 33 cm x 22,5 cm- Basmaterial Aluminium 8 mm- Stabil rullad ram står emot böjningar- Denna kakform är säker för ugnen till en temperatur på 230 °C- Säker att använda i diskmaskinen- Ej tillsatt PFOA och PTFEKitchenAids Metal bakeware är ett fint alternativ bland alla valmöjligheter som finns därute. Med dessa produkter har du en kvalitetsprodukt som håller i många år framöver och med en snygg design.

Utöver det är de korrosions- och reptåliga. Upptäck gärna fler delar i denna serie - för ett bakresultat du kan skryta med. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Naturally Med

Se alla produkter
Stavmixer

Stavmixer från Bamix

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Orrefors

Se alla produkter
Knivslipar och slipstenar

Knivslipar och slipstenar från Fiskars

Se alla produkter