Kitchenaid - KitchenAid Metal Bakeware Brödform 27x11 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Baka härligt matbröd och mjuka kakor i denna brödform från KitchenAid och serien Metal bakeware. Den är tillverkad av aluminium med en non-stick beläggning både på insida och utsida vilket gör att bakverken lättare lossnar och rengöringen förenklas.

- Mått 27 cm x 11 cm- Basmaterial Aluminium 8 mm- Stabil rullad ram står emot böjningar- Denna kakform är säker för ugnen till en temperatur på 230 °C- Säker att använda i diskmaskinenKitchenAids Metal bakeware är ett fint alternativ bland alla valmöjligheter som finns därute. Med dessa produkter har du en kvalitetsprodukt som håller i många år framöver och med en snygg design.

Utöver det är de korrosions- och reptåliga. Upptäck gärna fler delar i denna serie - för ett bakresultat du kan skryta med. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Brödformar och bakformar från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
Modern House - Smak Chokladform Hjärtan 21x11 cm Brun

Brödformar och bakformar från Modern House

Här har vi samlat Brödformar och bakformar från Modern House.
Upp till 50% rabatt
Lodge - Bakform Gjutjärn 33x23 cm

Brödformar och bakformar från Lodge

Utforska allt inom Brödformar och bakformar från Lodge.
Upp till 41% rabatt
Pyrex - Asimetria Brödform Kolstål 30 cm

Brödformar och bakformar från Pyrex

Utforska allt inom Brödformar och bakformar från Pyrex.
Upp till 33% rabatt
Westmark - Struvjärn 3-pack

Brödformar och bakformar från Westmark

Se vad Westmark har inom Brödformar och bakformar.
Upp till 32% rabatt
MasterClass - Bakform Löstagbar Botten Hög 20 cm

Brödformar och bakformar från MasterClass

Utforska allt inom Brödformar och bakformar från MasterClass.
Upp till 40% rabatt
Le Creuset - Brödform Non-Stick 24 cm

Brödformar och bakformar från Le Creuset

Se vad Le Creuset har inom Brödformar och bakformar.

Se gärna också

Anders Petter - Grimstorp Brödform Keramisk 30x15 cm

Brödform i keramiskt belagt kolstål från Anders Petters Grimstorp-serie. Denna tåliga brödform passar utmärkt för dig som inte kan få nog av doften av nybakat bröd och nu vill kunna återskapa den hemmavid när det behagas. Använd Anders Petters brödform till att grädda ditt egna lantbröd för en riktig brakfrukost på helgmorgonen, eller varför inte slå på stort med en riktigt maffig sockerkaka till tebjudningen? Ugnsformen är tillverkad i kolstål med en keramisk beläggning som ger materialet en naturlig nonstick-förmåga som gör att ditt bröd enkelt lossnar från formen när det har gräddats klart.

Grimstorpserien är Anders Petters ess i rockärmen när det kommer till bakning. De olika formarna och köksverktygen i kollektionen har designats med både form och funktionalitet i åtanke och resultatet har blivit en serie produkter som gör det så mycket enklare att uppnå ett perfekt resultat, vare sig dagens uppgift är att baka bröd till frukosten eller en god kaka till eftermiddagsfikat. Vad det än blir så är Grimstorp helt enkelt ett stabilt alternativ för dig som vill ge dina bakverk det där lilla extra.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024