Sidan innehåller annonslänkar

Karimatto - Brödkniv 20 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med den vågtandade brödkniven från Karimatto by Culimat skär du allt från mjuka frallor till bröd med hårdare skorpa. Ihop med de andra tre knivarna ur samma serie täcker den här kniven de allra flesta behoven i köket och gör matlagningen till en fröjd.

Knivens blad är tillverkad av 5Cr15Mov som består av en kombination av molybden och vanadium. Stålets hårdhet på 56 HRC håller kniven vass länge och gör den dessutom lätt att slipa.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Brödknivar från andra varumärken

Upp till 42% rabatt
Yaxell - Super Gou Brödkniv 23 cm

Brödknivar från Yaxell

Visa produkter inom Brödknivar från Yaxell.
Upp till 32% rabatt
Lion Sabatier - Ideal Brödkniv 20 cm Stål/svart

Brödknivar från Lion Sabatier

Utforska allt inom Brödknivar från Lion Sabatier.
Upp till 40% rabatt
Bon Centuri - Oyster White Brödkniv 23 cm Vit

Brödknivar från Bon Centuri

Visa produkter inom Brödknivar från Bon Centuri.
Upp till 39% rabatt
Global - Ukon Brödkniv 22 cm

Brödknivar från Global

Missa inga bra priser på Brödknivar från Global.
Upp till 38% rabatt
Satake - Houcho Brödkniv 24 cm

Brödknivar från Satake

Visa produkter inom Brödknivar från Satake.
Upp till 38% rabatt
Miyabi - Birch 5000 MCD Brödkniv 23 cm

Brödknivar från Miyabi

Visa produkter inom Brödknivar från Miyabi.

Se gärna också

Zwilling - Kramer Brödkniv 26 cm

En klassik och högkvalitativ brödkniv ur serien Kramer från Zwilling. Knivens vassa, tandade blad gör att du utan krångel skär igenom den krispiga brödkanten. Med briljans skär den även igenom större frukter, exempelvis meloner och ananas. Brödkniven bibehåller sin vassa egg längre då den är tandad men vid behov av slipning bör den lämnas in på slipverkstad.

Kniven har en kärna av stenhårt SG-2 stål som sedan har omgärdats av 100 lager två sorters rostfria ståltyper vilket ger bladet sin vassa egg och hårdhet. Den hållbara skärpan och flexibiliteten är ett resultat av CRYODUR® metoden i vilken bladet is-härdas. Det vackra bladmönstret, vilket kan liknas vid ett träds ådringar, kommer från framställningsmetoden Chevron Damask. Handtaget är tillverkat i svart Micarta, ett hållbart och bekvämt material att ha i sin hand. Diska kniven för hand för att ta hand om ditt hantverk på bästa sätt och torka direkt av den med torr handduk. Kramer serien är designad av den kända knivsmeden Bob Kramer som tillsammans med Zwilling har tagit fram en unik samling högkvalitativa knivar i vacker design. Alla knivar har en handgjord dekor-nit på handtaget – Kramers signum.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024