Cuisinart - Style Brödrost 2 skivor Puderrosa

Jämför produkt Cuisinart - Style Brödrost 2 skivor Puderrosa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cuisinart - Style Brödrost 2 skivor Puderrosa i kategorin Brödrostar här hos oss.

Produktinformation

Den här läckra brödrosten ur serien Style Collection från Cuisinart har flera funktioner och plats för två brödskivor. Den är speciellt anpassad för att kunna rosta brödskivor av större storlek och ger en jämn, krispig yta varje gång.

Med uppvärmningsfunktionen kan du värma på ditt rostade bröd om det har svalnat och med avfrostningsfunktionen kan du både tina och rosta det frysta brödet. Tjockare bröd, som bagels och frallor rostas bäst med bagelinställningen.Brödrosten har en ratt där rostningsgraden kan justeras i 6 nivåer och med spaken kan du enkelt fiska upp mindre brödskivor.

Den är lätt att rengöra tack vare den löstagbara smulbrickan. Produkten har 3 års garanti. .

Se gärna också

Bosch TAT5P425

<p><strong>Br&ouml;drost TAT5P425 Bosch</strong></p> <p><strong>F&ouml;r 2 skivor</strong><br />TAT5P425 &auml;r en br&ouml;drost f&ouml;r 2 skivor som har stegl&ouml;s inst&auml;llning av rostningsgraden, inst&auml;llning f&ouml;r uppv&auml;rmning av br&ouml;d samt elektronisk sensor och extra stora v&auml;rmeelement f&ouml;r j&auml;mn rostning.</p> <p><strong>V&auml;rm frallor och bullar p&aring; det integrerade gallret</strong><br />Om du planerar en avkopplande, sk&ouml;n frukost med frasiga frallor eller croissanter p&aring; menyn garanterar br&ouml;dv&auml;rmaren perfekta resultat.</p> <p><strong>Det j&auml;mnt rostade br&ouml;det v&auml;ntar p&aring; dig</strong><br />Vi har en f&ouml;rv&auml;ntan p&aring; det gyllenbruna j&auml;mnt rostade br&ouml;det. Men det &auml;r inte alltid resultatet blir som vi &ouml;nskar. Med en br&ouml;drost som centrerar br&ouml;dskivorna hamnar br&ouml;dskivorna precis mellan elementen och rostningen blir j&auml;mnare.</p> <p><strong>K&auml;nslan av helgfrukost varje dag&nbsp;</strong><br />Det &auml;r n&aring;got speciellt med frukost under helgen. Hur skulle det vara att f&aring; lite av helgk&auml;nsla till vardags? Med funktionen f&ouml;r uppv&auml;rmning och upptining av fryst br&ouml;d f&aring;r man en mer frasigt resultat, lite n&auml;rmare k&auml;nslan av f&auml;rskt br&ouml;d till helgen.</p> <p><strong>Br&ouml;dlyft</strong><br />Br&ouml;dlyft med High-lift-funktion g&ouml;r det enklare att f&aring; upp mindre br&ouml;dskivor ur rostningsfacket utan att br&auml;nna fingrarna.</p> <p><strong>Automatisk avst&auml;ngning</strong><br />TAT5P425 har en belyst knapp f&ouml;r avbrytning av rostning och rostningen avbryts automatiskt om br&ouml;det fastnat.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Vintage

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Kosta Boda

Se alla produkter
Kyl  frys inbyggnad

Kyl frys inbyggnad från Siemens

Se alla produkter
Dammsugare

Dammsugare från Bosch

Se alla produkter