KitchenAid - KitchenAid Artisan Brödrost 2 skivor Ink Blue

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna snygga brödrost från KitchenAid ger dig perfekt rostat bröd, varje gång! Med sitt breda och långa brödfack passar alla typer av bröd i den Sju gradinställningar och nedräkningstimer gör att du lätt kan ställa in hur du vill ditt bröd.

Smarta elektroniska värmesensorer ger en oslagbar jämn rostning. Brödrosten har Sandwich-funktion med smörgåsrack, frysfunktion som tinar upp ditt bröd innan rostning, bagelfunktion som passar bagels och bullar. .

Produktbeskrivning

En brödrost är en elektrisk köksapparat som används för att rosta bröd. Den består vanligtvis av två eller fyra spår där man placerar brödet. När brödet är i spåren sänker man ner en metallisk brödlyft som håller brödet på plats.

Brödrostarna har vanligtvis en termostat som styr rostningsgraden, vilket gör det möjligt att rosta brödet efter personliga preferenser. Det finns olika inställningar för rostning, från ljust rostat till mörkt rostat bröd.

Brödrostar är vanligt förekommande i hushåll runt om i världen och är en praktisk apparat för att snabbt rosta bröd till frukost eller för att göra smörgåsar. Vissa brödrostar har också extra funktioner, som att tina fryst bröd eller rosta bagels.

Det är viktigt att använda brödrostar på ett säkert sätt och följa tillverkarens instruktioner. Man bör aldrig lämna en brödrost utan uppsikt när den är igång, och man bör se till att rengöra brödkrumsbehållaren regelbundet för att undvika brandrisk.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Brödrostar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Dualit - Lite Brödrost 2-skivorLite Brödrost 2-skivor Blue Depths

Brödrostar från Dualit

Missa inga bra priser på Brödrostar från Dualit.
Upp till 30% rabatt
Rig-Tig - Foodie Brödrost Vit

Brödrostar från Rig-Tig

Utforska allt inom Brödrostar från Rig-Tig.
Upp till 22% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Midline Brödrost 2 skivor Röd

Brödrostar från KitchenAid

Missa inga bra priser på Brödrostar från KitchenAid.
Upp till 10% rabatt
Sage - Sage Toast Select Luxe Brödrost Rostfri

Brödrostar från Sage

Utforska allt inom Brödrostar från Sage.
Upp till 10% rabatt
Cuisinart - Style Brödrost 2 skivor Grön

Brödrostar från Cuisinart

Missa inga bra priser på Brödrostar från Cuisinart.
Upp till 7% rabatt
Zwilling - Enfinigy Brödrost 1500-1800W 4 skivor Silver

Brödrostar från Zwilling

Visa produkter inom Brödrostar från Zwilling.

Se gärna också

Braun HT1010WH

<h2>Br&ouml;drost HT1010WH Braun</h2> <p>Braun Breakfast 1 br&ouml;drost &auml;r precis vad du beh&ouml;ver f&ouml;r att g&ouml;ra perfekt krispigt rostat br&ouml;d. Den l&auml;ttanv&auml;nda br&ouml;drosten med tv&aring; fack fr&aring;n Braun g&ouml;r det enkelt att v&auml;lja den rostningsgrad du f&ouml;redrar. Den l&ouml;stagbara smulbrickan g&ouml;r det l&auml;tt att reng&ouml;ra.</p> <p><strong>8 rostningsinst&auml;llningar</strong><br />Med de 8 olika inst&auml;llningarna kan du v&auml;lja &ouml;nskad rostningsgrad, oavsett typ av br&ouml;d.</p> <p><strong>Autocentreringssystem</strong><br />Ser till att ditt br&ouml;d alltid &auml;r i den perfekta positionen, f&ouml;r j&auml;mna rostningsresultat.</p> <p><strong>Intelligent v&auml;rmekontroll</strong><br />Njut av konsekvent rostningsresultat &ouml;ver flera rostningscykler, tack vare Brauns intelligenta v&auml;rmekontrollsystem.</p> <p><strong>Bullv&auml;rmare</strong><br />V&auml;rm eller rosta stora frallor och bakverk med den praktiska tillsats som f&ouml;ljer med.</p> <p><strong>3-i-1 reglage</strong><br />3 fantastiska funktioner, en l&auml;ttanv&auml;nd vred. &Aring;teruppv&auml;rmning, upptining och bullv&auml;rmning kan styras med en enda bekv&auml;mt placerad vred.</p> <p><strong>4-v&auml;gsskydd</strong><br />S&auml;kerhetssystem som f&ouml;rhindrar att br&ouml;det fastnar, svala v&auml;ggar som &auml;r s&auml;kra att vidr&ouml;ra, automatisk avst&auml;ngning och extra stabilitet garanteras upp till 10&deg; lutning.</p> <p><strong>H&ouml;g br&ouml;dhiss</strong><br />Enkelt att komma &aring;t &auml;ven sm&aring; br&ouml;dskivor tack vare Brauns h&ouml;ga br&ouml;dhiss.</p> <p><strong>Avtagbar smulbricka</strong><br />Samla upp alla smulor med brickan. G&ouml;r det l&auml;ttare att h&aring;lla k&ouml;ksb&auml;nken ren och snygg.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024