KitchenAid - KitchenAid Artisan Brödrost 2 skivor Lava

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna snygga brödrost från KitchenAid ger dig perfekt rostat bröd, varje gång! Med sitt breda och långa brödfack passar alla typer av bröd i den Sju gradinställningar och nedräkningstimer gör att du lätt kan ställa in hur du vill ditt bröd.

Smarta elektroniska värmesensorer ger en oslagbar jämn rostning. Brödrosten har Sandwich-funktion med smörgåsrack, frysfunktion som tinar upp ditt bröd innan rostning, bagelfunktion som passar bagels och bullar. .

Produktbeskrivning

En brödrost är en elektrisk köksapparat som används för att rosta bröd. Den består vanligtvis av två eller fyra spår där man placerar brödet. När brödet är i spåren sänker man ner en metallisk brödlyft som håller brödet på plats.

Brödrostarna har vanligtvis en termostat som styr rostningsgraden, vilket gör det möjligt att rosta brödet efter personliga preferenser. Det finns olika inställningar för rostning, från ljust rostat till mörkt rostat bröd.

Brödrostar är vanligt förekommande i hushåll runt om i världen och är en praktisk apparat för att snabbt rosta bröd till frukost eller för att göra smörgåsar. Vissa brödrostar har också extra funktioner, som att tina fryst bröd eller rosta bagels.

Det är viktigt att använda brödrostar på ett säkert sätt och följa tillverkarens instruktioner. Man bör aldrig lämna en brödrost utan uppsikt när den är igång, och man bör se till att rengöra brödkrumsbehållaren regelbundet för att undvika brandrisk.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Brödrostar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Dualit - Lite Brödrost 2-skivorLite Brödrost 2-skivor Blue Depths

Brödrostar från Dualit

Missa inga bra priser på Brödrostar från Dualit.
Upp till 30% rabatt
Rig-Tig - Foodie Brödrost Vit

Brödrostar från Rig-Tig

Utforska allt inom Brödrostar från Rig-Tig.
Bodum - Bistro brödrost vit

Brödrostar från Bodum

Se produkter inom Brödrostar från Bodum.
Upp till 22% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Midline Brödrost 2 skivor Röd

Brödrostar från KitchenAid

Missa inga bra priser på Brödrostar från KitchenAid.
Upp till 10% rabatt
Sage - Sage Toast Select Luxe Brödrost Rostfri

Brödrostar från Sage

Utforska allt inom Brödrostar från Sage.
Upp till 10% rabatt
Cuisinart - Style Brödrost 2 skivor Grön

Brödrostar från Cuisinart

Missa inga bra priser på Brödrostar från Cuisinart.

Se gärna också

RUSSELL HOBBS Attentiv 26210-56

<h2>Br&ouml;drost 26210-56 Attentiv RUSSELL HOBBS</h2> <p><strong>Br&ouml;drost&nbsp;med flera unika funktioner</strong><br />Russel Hobbs Attentiv <a href="https://www.elon.se/koksapparater/brodrostar">br&ouml;drost</a> &auml;r en elegant och modern br&ouml;drost som garanterat kommer att passa in i ditt k&ouml;k. I rostfritt st&aring;l och med digital display ger br&ouml;drosten ett sofistikerat och trendigt utseende men &auml;ven med flera unika funktioner.</p> <p><strong>L&auml;ser av br&ouml;dets yttemperatur</strong><br />En traditionell br&ouml;drost har en tidsbaserad rostning men med tanke p&aring; br&ouml;dets fuktinneh&aring;ll, tjocklek, om det &auml;r glutenfritt, ljust eller m&ouml;rkt br&ouml;d kan det rostas f&ouml;r mycket eller f&ouml;r lite trots att man anv&auml;nder samma inst&auml;llningar. Attentiv br&ouml;drost unika funktion &rdquo;Colour Sense&rdquo; (f&auml;rgsensor)-teknologin l&auml;ser ist&auml;llet kontinuerligt av br&ouml;dets yttemperatur under rostningen, n&auml;r br&ouml;det f&aring;tt &ouml;nskad f&auml;rg avslutas rostningscykeln. Det vill s&auml;ga, br&ouml;drosten rostar baserat p&aring; &ouml;nskat rostresultat genom temperaturer, inte genom tid. Men f&ouml;redrar du att rosta ditt br&ouml;d p&aring; traditionellt vis s&aring; kan du trycka p&aring; symbolen T p&aring; displayen.</p> <p><strong>Fler funktioner</strong><br />Br&ouml;drosten &auml;r dessutom utrustad med funktioner som minnesfunktion som kommer ih&aring;g senast valda inst&auml;llningen, upptining-, avbryt- och uppv&auml;rmningsfunktion samt ett uppv&auml;rmningsgaller som &auml;r enkelt att ta bort. Den har &auml;ven en praktiskt inbyggd och l&ouml;stagbar smulbricka f&ouml;r enkel reng&ouml;ring.</p> <p><strong>Extra stora fack</strong><br />Br&ouml;drostens extra stora fack underl&auml;ttar f&ouml;r tjockare och l&auml;ngre br&ouml;dskivor. N&auml;r br&ouml;det &auml;r klart s&aring; skjut bara spaken upp&aring;t s&aring; kommer br&ouml;dskivorna att &aring;ka upp en bit och du undviker p&aring; s&aring; s&auml;tt att br&auml;nna dig p&aring; fingrarna.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024