KitchenAid - KitchenAid Design Collection Brödrost 2 skivor Creme

Jämför produkt KitchenAid - KitchenAid Design Collection Brödrost 2 skivor Creme online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KitchenAid - KitchenAid Design Collection Brödrost 2 skivor Creme i kategorin Brödrostar här hos oss.

Produktinformation

Brödrost från Kitchen Aid och serien Design Collection med ett extra långt och brett fack. Det stora facket är idealiskt för alla olika sorters bröd och den har också högt lyft så att du enkelt kan nå även mindre brödskivor.Brödrosten har fyra olika lägen• Upptiningsfunktion.

Tina upp ditt bröd direkt från frysen och rosta det till perfektion på några minuter.• Bagelfunktion. Minskar rostningseffekten på ena sidan med 50%.

Därmed kan den ena sidan av dina bagels rostas lätt gyllenbruna, medan den andra sidan rostas normalt.• Funktion för förlängd rostningstid; du kan låta din favoritinställning rosta lite längre med en knapptryckning. Ditt bröd rostas därmed till en nyans mörkare än normalt.• Återuppvärmningsfunktion.

För snabb återuppvärmning av rostat bröd på mindre än en minut.Sladden kan gömmas undertill när brödrosten ska in i skåpet. Fast varför ställa in en sådan skönhet där? KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco.

Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra. Köp med extra tillbehör och låt din KitchenAid-maskin bli till kökets kulinariska centrum. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Whiskyglas

Whiskyglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Whirlpool

Se alla produkter
Grytlappar och grytvantar

Grytlappar och grytvantar från Marimekko

Se alla produkter
Kryddkvarnar

Kryddkvarnar från AdHoc

Se alla produkter