KitchenAid - KitchenAid Midline Brödrost 2 skivor Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Midline brödrost från KitchenAid för två skivor. Rosten har sju inställningar och ger ett exakt val av önskad rostningsgrad, medan varmhållningsfunktionen håller det rostade brödet varmt i upp till tre minuter.

Rostar enkelt tjocka skivor eller bakverk.• Knapp för rostning/annullering sänker och lyfter brödet. • Upptinings-funktion, som omsorgsfullt tinar och rostar bröd från fryst.

• Bagel-funktion. Perfekt till bagels och frallor, då den rostar den uppskurna frallan invändigt, medan den endast värmer utanpå.

• Solid och stabil konstruktion helt i metall med extra breda rostfack och temperaturstyringsknapp i krom. • Knapp för rostning/annullering sänker och lyfter brödet. .

Produktbeskrivning

En brödrost är en elektrisk köksapparat som används för att rosta bröd. Den består vanligtvis av två eller fyra spår där man placerar brödet. När brödet är i spåren sänker man ner en metallisk brödlyft som håller brödet på plats.

Brödrostarna har vanligtvis en termostat som styr rostningsgraden, vilket gör det möjligt att rosta brödet efter personliga preferenser. Det finns olika inställningar för rostning, från ljust rostat till mörkt rostat bröd.

Brödrostar är vanligt förekommande i hushåll runt om i världen och är en praktisk apparat för att snabbt rosta bröd till frukost eller för att göra smörgåsar. Vissa brödrostar har också extra funktioner, som att tina fryst bröd eller rosta bagels.

Det är viktigt att använda brödrostar på ett säkert sätt och följa tillverkarens instruktioner. Man bör aldrig lämna en brödrost utan uppsikt när den är igång, och man bör se till att rengöra brödkrumsbehållaren regelbundet för att undvika brandrisk.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Brödrostar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Dualit - Lite Brödrost 2-skivorLite Brödrost 2-skivor Blue Depths

Brödrostar från Dualit

Missa inga bra priser på Brödrostar från Dualit.
Upp till 30% rabatt
Rig-Tig - Foodie Brödrost Vit

Brödrostar från Rig-Tig

Utforska allt inom Brödrostar från Rig-Tig.
Upp till 22% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Midline Brödrost 2 skivor Röd

Brödrostar från KitchenAid

Missa inga bra priser på Brödrostar från KitchenAid.
Upp till 10% rabatt
Sage - Sage Toast Select Luxe Brödrost Rostfri

Brödrostar från Sage

Utforska allt inom Brödrostar från Sage.
Upp till 10% rabatt
Cuisinart - Style Brödrost 2 skivor Grön

Brödrostar från Cuisinart

Missa inga bra priser på Brödrostar från Cuisinart.
Upp till 7% rabatt
Zwilling - Enfinigy Brödrost 1500-1800W 4 skivor Silver

Brödrostar från Zwilling

Visa produkter inom Brödrostar från Zwilling.

Se gärna också

Bosch TAT5P425

<div data-content-type="html" data-appearance="default" data-element="main">&lt;h2&gt;&lt;strong&gt;Br&amp;ouml;drost TAT5P425 Bosch&lt;/strong&gt;&lt;/h2&gt; &lt;p&gt;Njut av perfekt gyllenbrunt rostat br&amp;ouml;d varje morgon med br&amp;ouml;drosten&amp;nbsp;&lt;a href="https://www.elon.se/varumarken/bosch-start"&gt;Bosch&lt;/a&gt; TAT5P425.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;strong&gt;Rostar 2 skivor &amp;aring;t g&amp;aring;ngen&lt;/strong&gt;&lt;br /&gt;TAT5P425 &amp;auml;r en &lt;a href="https://www.elon.se/koksapparater/brodrostar"&gt;br&amp;ouml;drost&lt;/a&gt; f&amp;ouml;r 2 skivor som har stegl&amp;ouml;s inst&amp;auml;llning av rostningsgraden, inst&amp;auml;llning f&amp;ouml;r uppv&amp;auml;rmning av br&amp;ouml;d samt elektronisk sensor och extra stora v&amp;auml;rmeelement f&amp;ouml;r j&amp;auml;mn rostning.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;strong&gt;V&amp;auml;rm frallor och bullar p&amp;aring; det integrerade gallret&lt;/strong&gt;&lt;br /&gt;Om du planerar en avkopplande, sk&amp;ouml;n frukost med frasiga frallor eller croissanter p&amp;aring; menyn garanterar br&amp;ouml;dv&amp;auml;rmaren perfekta resultat.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;strong&gt;Det j&amp;auml;mnt rostade br&amp;ouml;det v&amp;auml;ntar p&amp;aring; dig&lt;/strong&gt;&lt;br /&gt;Vi har en f&amp;ouml;rv&amp;auml;ntan p&amp;aring; det gyllenbruna j&amp;auml;mnt rostade br&amp;ouml;det. Men det &amp;auml;r inte alltid resultatet blir som vi &amp;ouml;nskar. Med en br&amp;ouml;drost som centrerar br&amp;ouml;dskivorna hamnar br&amp;ouml;dskivorna precis mellan elementen och rostningen blir j&amp;auml;mnare.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;strong&gt;K&amp;auml;nslan av helgfrukost varje dag&amp;nbsp;&lt;/strong&gt;&lt;br /&gt;Det &amp;auml;r n&amp;aring;got speciellt med frukost under helgen. Hur skulle det vara att f&amp;aring; lite av helgk&amp;auml;nsla till vardags? Med funktionen f&amp;ouml;r uppv&amp;auml;rmning och upptining av fryst br&amp;ouml;d f&amp;aring;r man en mer frasigt resultat, lite n&amp;auml;rmare k&amp;auml;nslan av f&amp;auml;rskt br&amp;ouml;d till helgen.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;strong&gt;Br&amp;ouml;dlyft&lt;/strong&gt;&lt;br /&gt;Br&amp;ouml;dlyft med High-lift-funktion g&amp;ouml;r det enklare att f&amp;aring; upp mindre br&amp;ouml;dskivor ur rostningsfacket utan att br&amp;auml;nna fingrarna.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;strong&gt;Automatisk avst&amp;auml;ngning&lt;/strong&gt;&lt;br /&gt;TAT5P425 har en belyst knapp f&amp;ouml;r avbrytning av rostning och rostningen avbryts automatiskt om br&amp;ouml;det fastnat.&lt;/p&gt;</div>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024