Aida - Raw Förvaringsburk med Teaklock Titanium Black

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Raw Förvaringsburk med Teaklock från Aida passar till att förvara kaffe, socker, nötter eller gryn.Organisera ditt kök på ett effektivt sätt med denna funktionella och stilrena förvaringsburk.Kombinera med andra delar ur serien Raw.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Se gärna också

Joseph Joseph - Nest Sky Skålset 9 delar Blåtoner

Nest Sky Skålset 9 delar Blåtoner från Joseph Joseph är ett stapelbart skålset - mycket praktiskt eftersom det sparar utrymme i köksskåpet. Setet har det mesta du behöver för bakning. De 2 största skålarna är delvis täckta av en anti-glidbeläggning så att de inte glider på bänken nästan oavsett vilken vinkel du använder skålarna i. Kan diskas i diskmaskinen. Setet innehåller:1 stor skål D26 cm 4,5 L1 durkslag 22,5 cm 3 L1 sikt D19 cm 1,65 L1 skål D15,5 cm 0,5 L som även har måttenheter inuti skålen5 mätbägare/skedar D9 L17 cm 5-250 ml (1 kopp, ½ kopp, 1/3 kopp och ¼ kopp) och mätsked med 15 ml (msk) och 5 ml (tsk) -måttEditions Sky-serien från Joseph Joseph är ett urval av flera av deras bästsäljare i en härlig färgpalett i en begränsad utgåva!Joseph Joseph grundades 2003 och har lanserat över 1 000 produkter i över 100 länder runt om i världen. Joseph Joseph har vunnit många priser och utmärkelser under åren, inklusive 14 prestigefyllda Reddot Design Awards och två Queens’s Awards. Joseph Joseph skapar produkter genom att identifiera vardagliga problem och lösa dem med intelligent design, och på så sätt skapar de distinkta och funktionella produkter som är ett nöje att äga och använda.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024