Kockums - Kockums Skål Emaljerat Stål 10 cm Vit

Beställ Kockums - Kockums Skål Emaljerat Stål 10 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Kockums Skål Emaljerat Stål 10 cm Vit inom kategorin Bunkar och skålar.

Produktinformation

Liten skål från Kockums Jernverk. Den lilla 10 cm skålen är tillverkad i emaljerat stål och passar bra till frukostfilen, desserten eller som tillbehörsskål vid matlagning och servering.

Skålarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.Kockums Skål i emaljerad stål är 10 cm i diameter och 6,3 cm hög. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Marimekko

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Vintage

Se alla produkter
Diskmaskiner

Diskmaskiner från Cylinda

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Fiskars

Se alla produkter