Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Champ Vakumpump 10 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vakuumpump från Adhoc designad för att stoppa oxidationsprocessen för att spara aromen. Pumpa tills du känner motstånd.

Platt design som gör det enkelt att förvara flaskan i kylskåpsdörren. Funktionalitet, skönhet, kvalitet och god smak – en stark kvartett som sätter standarden för AdHocs produkter. .

Se gärna också

AdHoc - Champagnestopp 8,2x1,7 cm Svart

Champagnestopp från AdHoc. Placera proppen ovanpå flasköppningen och viksidorna ner under kanten på flaskans överkant. Den platta designen gör den idealisk för förvaring i kylskåpsdörren. Tillverkad av PC-plast och silikon.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024