Aida - Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Soft pink

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Soft pink från Aida. Glaset är perfekt för att servera champagne, cocktails och andra läckra drycker men passar även servera härliga desserter ur.

Kombinera med andra delar ur Søholm serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Champagneglas från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Holmegaard - Cabernet Champagneglas 29 cl

Champagneglas från Holmegaard

Se vad Holmegaard har inom Champagneglas.
Upp till 30% rabatt
Nachtmann - Noblesse Champagneglas 15 cl 4-pack Klar

Champagneglas från Nachtmann

Missa inga bra priser på Champagneglas från Nachtmann.
Upp till 42% rabatt
Magnor - Alba Fine Line Champagneglas 25 cl Klar

Champagneglas från Magnor

Se produkter inom Champagneglas från Magnor.
Upp till 30% rabatt
Kosta Boda - Château Coupe 35 cl

Champagneglas från Kosta Boda

Visa produkter inom Champagneglas från Kosta Boda.
Upp till 40% rabatt
Ritzenhoff - Goldnacht Champagneglas Mix 2-pack Guld

Champagneglas från Ritzenhoff

Här har vi samlat Champagneglas från Ritzenhoff.
Upp till 38% rabatt
Orrefors - The Sparkling Devil Champagneglas 19 cl Mörkgrå

Champagneglas från Orrefors

Se vad Orrefors har inom Champagneglas.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Champagneglas 30 cl Klar

När det ska skålas i champagne är detta champagneglas från Magnor ett utmärkt val. Glaset kommer från serien Tokyo Wine och är formgiven av Simen Staalnacke, en av Norges mest populära och erfarna designers, välkänd från media och flera olika TV-program.

Tokyo Wine är en elegant glasserie, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik. Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024