Chef & Sommelier - Exaltation Champagneglas 30 cl 2-pack

Beställ Chef & Sommelier - Exaltation Champagneglas 30 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier - Exaltation Champagneglas 30 cl 2-pack inom kategorin Champagneglas.

Produktinformation

Exaltation Champagneglas från Chef & Sommelier är ett riktigt vackert glas med med en elegant form, en lång, tunn fot och bländande glas.Utmärkt till de tillfällen i livet som bör firas lite extra.Kommer i 2-pack och rymmer 30 cl. .

Se gärna också

Magnor - Swirl Champagneglas 22 cl Brun -25%

Swirl Champagneglas från norska Magnor är verkligen en fröjd för ögat. Swirl är en exklusiv och unik konstglasserie, designad av den kända konstnären Camilla Prytz.

De vackra champagneglasen bubblar över av färg och glädje och är små konstverk på vilket festbord eller varhelst du väljer att placera dem i ditt hem, oavsett om du har ett glas eller flera.

Inspirationen kommer från ordet "virvel", som är en spiralformad rörelse, och ger glaset en levande känsla. Den marmorerade effekten är handmålad, så det finns inga två mönster lika. Varje champagneglas munblåses av professionella glasblåsare i glaskojan på Magnor Glassverk, tillsammans med Camilla Prytz själv.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Lampor hängande

Lampor hängande från Gynning Design

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Stiernholm

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Kitchenaid

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från PotteryJo

Se alla produkter