Chef & Sommelier - Open Up Champagnecoupe 30 cl 6-pack

Beställ Chef & Sommelier - Open Up Champagnecoupe 30 cl 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier - Open Up Champagnecoupe 30 cl 6-pack inom kategorin Champagneglas.

Produktinformation

Elegant champagneglas från serien Open Up av Chef & Sommelier. Det här är en mycket stor champagnecoupe som passar bra till mousserande viner som champagne, cava och prosecco.

Utöver att vara ett champagneglas är Open Up Cabernet Champagne Coupe ett riktigt stiligt cocktailglas eller efterrättsglas.Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande.

Se gärna också

Aida - Harvey Champagnekupa 25 cl 4-pack -50%

Set med 4 stycken champagnekupor med en volym på 25 cl från danska aidas Harvey-kollektion.

Fira in de allra mest speciella tillfällena i ditt liv med ett upphöjt champagneglas från aida i din hand! Dessa vackra champagnekupor är perfekta att ha med sig under livets viktigaste stunder, och med ett fyllt champagneglas från Harvey-kollektionen kommer du snart att märka att den glittrande drycken aldrig kommer att ha smakat så gott. Champagneglasen är tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalitet för användning i många år framåt, och de har även utsmyckats med ett exklusivt elegant mönster som har tagits fram med inspiration tagen från de klassiska kristallglasen som blev populära på 70-talet. Glasen har en volym på 25 cl och kan diskas i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Integrerade kylskåp

Integrerade kylskåp från Smeg

Se alla produkter
Underbyggda diskmaskiner

Underbyggda diskmaskiner från Whirlpool

Se alla produkter
Febertermometrar

Febertermometrar från B.well

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Blomus

Se alla produkter