Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack

Jämför produkt Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack i kategorin Champagneglas här hos oss.

Produktinformation

Open Up champagneglas från Chef & Sommelier är ett elegant champagneglas med den unika egenskapen att det både bibehåller kolsyran i det mousserande vinet, och skapar en yta för aromerna att lyftas. Open Up Effervescent är ett stilrent designat vinglas för mousserande viner som till exempel champagne, cava, prosecco och crémant.

Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ för restauranger. Dessa Chef & Sommelier Open Up champagneglas rymmer 20 cl och säljs i 6-pack så att du kan skåla med många vänner samtidigt!

Se gärna också

Magnor - Alba Antique Champagneglas 25 cl Klar

Mycket elegant champagneglas från norska Magnor och serien Alba Antique, designat av skickliga formgivaren Teresa Bergerud.

Teresa berättar om glasserien:
Jag ville göra vackra, klassiska, generösa och bra glas till ett vackert bord, till vardag och fest. Linjerna på klockan och skaftet är mjuka och välformade. Det här är glaset för dem som sysslar med estetik och tycker om att omge sig med skönhet.

Slipmönstret på Alba Antique är ett gammalt mönster jag hittade i Magnors arkiv och som har använts på glas från bland annat Magnor tidigare. Det var kul att få fram det igen.

En stjärna finns under foten vilket gör glaset ännu vackrare. Både när de står på bordet och när de lyfts upp.

Namnet Alba är främst valt efter en av huvudpersonerna i Isabelle Allendes bok Andarnas hus och är ett av de vackraste namnen jag känner till. Namnet betyder vit, men kan också betyda gryning. Alba är också en stad i Italien känd för sin vinproduktion. Så ett vackert namn på ett vackert glas.


Hos Cervera finns även systern till Alba Antique; Alba fina line - för den som föredrar lite stramare linje. Även fast systrarna är olika till stil och utseende är de mycket fina att ställa fram tillsammans.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Våffeljärn

Våffeljärn från Severin

Se alla produkter
Underbyggnadsfläktar

Underbyggnadsfläktar från Miele

Se alla produkter
Julhemslöjd

Julhemslöjd från Åsas Tomtebod

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Morris & Co

Se alla produkter