Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Glas Set 12 delar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Topptrendigt glas för din festdrink, den goda whiskyn eller helt enkelt som vattenglas - för dig som vill duka ett modernt bord. Aida har skapat ett elegant mönster för glasen inspirerat av de exklusiva fasade kristallglasen.Ett praktiskt set med en stilig och modern elegans, den perfekta presenten till den glada studenten, de lyckliga tu eller varför inte som en flytta hemifrån-present?Harvey Glas Set innehåller4 Whiskyglas4 Long drinkglas4 Shotsglas .

Cocktailglas från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Zwiesel - Enoteca Martiniglas 29 cl 2-pack Klar

Cocktailglas från Zwiesel

Utforska allt inom Cocktailglas från Zwiesel.
Upp till 33% rabatt
Spiegelau - Gin Tonic casual 63 cl 4-pack Klar

Cocktailglas från Spiegelau

Visa produkter inom Cocktailglas från Spiegelau.
Upp till 33% rabatt
Kosta Boda - Line Gin- och Tonicglas 67 cl

Cocktailglas från Kosta Boda

Visa produkter inom Cocktailglas från Kosta Boda.
Upp till 40% rabatt
Magnor - Alba Fine Line Longdrinkglas 45 cl Klar

Cocktailglas från Magnor

Här har vi samlat Cocktailglas från Magnor.
Upp till 25% rabatt
Merxteam - Arcoroc Gin & Tonicglas 70 cl

Cocktailglas från Merxteam

Se produkter inom Cocktailglas från Merxteam.
Upp till 25% rabatt
Modern House - Moscow Mule Mugg 55 cl 4-Pack

Cocktailglas från Modern House

Visa produkter inom Cocktailglas från Modern House.

Se gärna också

Luigi Bormioli - Mixology Cocktailglas Nick & Nora 15 cl 4-pack Klar -30%

Cocktailglas från Luigi Bormioli uppkallade efter 1930-talets mysteriefilmer om Nick och Nora Charles. Glasen ingår i serien Mixology och är tillverkade av blyfritt krystalinglas och den rundade kupan pryds av ett gnistrande mönster. Passar utmärkt för martinicocktails vilket är precis vad inspirationskällorna Nick och Nora dricker i filmerna. Att glasen är rundade i stället för klassiskt V-formade martiniglas gör dem lättare att dricka ur. Glasen säljs i 4-pack och rymmer 15 cl. De tål att diskas i maskin upp till 55°C.Luigi Bormioli har med hjälp av en ny glasteknik tagit fram den mycket tåliga och resistenta glasmassan SON.hyx® som är helt och hållet genomskinlig. - Jämfört med vanliga glas är kantens hållbarhet +37,5 %.- Resistens mot mekaniska stötar +105 %.- Tunn och elegant stjälk utan ”fog” som är förstärkt med titan. Hållbarheten ökas med +140 %, till exempel i samband med vridning (hos glas med stjälk).- Ultraklart glas, med en glans och transparens som håller i många år. Ger en sann bild av färg och konsistens.- Glaset kan diskas upp till 1 000 gånger i diskmaskin utan att det genomgår förändringar. Diskas vid temperaturer på max 55 °C.- Glas av kristallglastyp med en fyllig och kraftfull klang.- Utan bly och tungmetaller.- 5 års garanti mot glassjuka.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024