Kosta Boda - Line Gin- och Tonicglas 67 cl

Beställ Kosta Boda - Line Gin- och Tonicglas 67 cl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Line Gin- och Tonicglas 67 cl inom kategorin Cocktailglas.

Produktinformation

Line dricksglas, perfekt för gin & tonic eller att ha som vattenglas. Serien Line är designad av Anna Ehrner för Kosta Boda.

Se gärna också

Luigi Bormioli - Mixology Spanska Gin&Tonic-glas 80 cl 4-pack Klar -25%

Gin & Tonic glas från italienska Luigi Bormioli. Drinkglasen säljs i 4-pack och har en generöst rundad kupa med plats för is och garnering och lämpar sig därför utmärkt till spansk Gin & Tonic. Glasen som ingår i serien Mixology är tillverkade av blyfritt krystalinglas och dess kupa pryds av ett vackert mönster. Glasen rymmer 80 cl och tål maskindisk upp till 55°C.

Luigi Bormioli har med hjälp av en ny glasteknik tagit fram den mycket tåliga och resistenta glasmassan SON.hyx® som är helt och hållet genomskinlig.

- Jämfört med vanliga glas är kantens hållbarhet +37,5 %.
- Resistens mot mekaniska stötar +105 %.
- Tunn och elegant stjälk utan ”fog” som är förstärkt med titan. Hållbarheten ökas med +140 %, till exempel i samband med vridning (hos glas med stjälk).
- Ultraklart glas, med en glans och transparens som håller i många år. Ger en sann bild av färg och konsistens.
- Glaset kan diskas upp till 1 000 gånger i diskmaskin utan att det genomgår förändringar. Diskas vid temperaturer på max 55 °C.
- Glas av kristallglastyp med en fyllig och kraftfull klang.
- Utan bly och tungmetaller.
- 5 års garanti mot glassjuka.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Spishällar

Spishällar från Husqvarna

Se alla produkter
Lampfötter

Lampfötter från Elvita

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Rörstrand

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Orrefors

Se alla produkter