Sidan innehåller annonslänkar

Kochblume - Degskrapa med Hål

Jämför produkt Kochblume - Degskrapa med Hål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kochblume - Degskrapa med Hål i kategorin Degskrapor här hos oss.

Produktinformation

Degskrapa i silikon med hål för upphängning från det tyska köksföretaget Kochblume.En degskrapa är ett måste för den som älskar att baka och vill minimera svinn och städtid. Gör bakstöket till ett minne blott och skrapa lätt bort degrester från bunkar och bakbord för enkel rengöring av dina bakningstillbehör.

Denna degskrapa är helt gjord i BPA-fri silikon som är ett av de mest idealiska materialen för köksverktyg på grund av sin hållbarhet och kompatibilitet med andra material för enkel användning utan slitage. Degskrapan har även hål för upphängning för praktisk förvaring när den ej används.Tyska Kochblume startades år 2010 med en klar vision om att revolutionera det moderna köket, och det har de sannerligen lyckats med! Med sina BPA-fria köksverktyg i silikon har de satt en ny standard inom matlagningsvärlden för både hållbarhet och ergonomi – allt för att göra det så enkelt som möjligt att få ett perfekt resultat i köket varje gång.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Joseph Joseph

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Woll

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från Smeg

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter