Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Crepesskrapa 14 cm Bokträ

Beställ Kockums - Crepesskrapa 14 cm Bokträ på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Crepesskrapa 14 cm Bokträ inom kategorin Degskrapor.

Produktinformation

Crepesskrapa från Kockums som fördelar smeten tunt och jämnt vid gräddning av crepes och pannkakor. Kockums Jernverk, ett anrikt företag som tillverkat köksprodukter i emaljerat stål ända sedan 1800-talet.

Träredskap, skärbrädor och brickor är en nödvändighet i dagens kök. De förlänger livslängden på dina köksprodukter genom att vara skonsamma mot kokkärlens ytor. .

Se gärna också

MasterClass - Degskrapa med mått Rostfri -38%

Praktisk degskrapa från MasterClass. Med en degkniv delar, formar och flyttar du degen på ett enkelt sätt. Degskrapan är har laseretsade metriska och brittiska mått, perfekt för att tillverka jämnstora bröd och bullar varje gång. Tål diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Craft

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från WMF

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Skultuna

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Sambonet

Se alla produkter