Afroart - Girlang Löv Papper 235 cm Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Dekorera ditt hem med denna vackra girlang från Afroart. Vita skira löv ger en romantisk känsla som för in naturen i ditt hem.

Funkar fint både vertikalt och horisontellt, vacker i fönstret och på bordet som en slingrig utsmyckning. Denna girlang kan givetvis även användas som julgirlang och juldekoration för att skapa härlig julstämning i ditt hem.

Tillverkad på Nepals sluttningar av busken Daphne Cannabina, lokalt kallad Lokta. Nepal är känt för sin handpapperstillverkning och där finns en lång tradition i detta hantverk.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024