Sidan innehåller annonslänkar

&klevering - Mirror Ask 13x9,5 cm Blå

Beställ &klevering - Mirror Ask 13x9,5 cm Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten &klevering - Mirror Ask 13x9,5 cm Blå inom kategorin Dekorationer.

Produktinformation

Ask i spegelglas från Klevering, perfekt som förvaring av smycken, nycklar eller godsaker. Matcha gärna med andra inredningsdetaljer från Klevering. .

Se gärna också

Cooee - Bonbonniere Påskägg 14 cm Vit/Lera -25%

En stilren Bonbonniere i Cooee stil, med den matta och mjuka yta som kännetecknar deras så omtyckta produkter.

Bonbonniere i form av ett ägg kommer bli fantasktisk vackert på dukade bordet, framför ett blomsterarragnemant eller som en prydnad för sig själv. Insidan av ägget är glaserad och därför perfekt att lägga små godbitar i. Bonbonniere är handgjort och handmålat vilket gör att ingen del är den andra helt lik, alla är unika. Ägget finns i två storlekar att välja mellan.

Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Whiskyglas

Whiskyglas från Glencairn

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Dorre

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Holmegaard

Se alla produkter
Prydnadskuddar och kuddfodral

Prydnadskuddar och kuddfodral från Afroart

Se alla produkter