Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Blad Burk med skopa 11 cm Grön

Jämför produkt Klong - Blad Burk med skopa 11 cm Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Blad Burk med skopa 11 cm Grön i kategorin Dekorationer här hos oss.

Produktinformation

Blad burk designad av Eva Schildt. Burken är avsedd för kaffe men kan också användas för te.

Se gärna också

Magnor - Drops Burk 13x16 cm Klar -25%

Drops Skål med lock från Magnor blir ett stiligt inslag i ditt hem. Formad som en droppe i elegant munblåst glas och kommer i olika färger – perfekt som ett dekorativt stillebensobjekt. Även utmärkt som bonbonjär, eller bonbonnière, som det heter på franska, vilket är en konfektskål med lock - fyll den gärna med godis, nötter och konfektyr. Även lämplig till småförvaring i hemmet – kanske som smyckeskrin, eller ett tryggt hem för nycklar och mynt? Drops är designad av Kristine Bjaadal.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Drops även tagit fram Symre, en serie dekorativa vaser.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
LED-lampor

LED-lampor från Elvita

Se alla produkter
Drycker

Drycker från Aarke

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Design House Stockholm

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Orrefors

Se alla produkter