Cooee - Bowl Skål 12 cm Mörkgrön

Beställ Cooee - Bowl Skål 12 cm Mörkgrön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Bowl Skål 12 cm Mörkgrön inom kategorin Dekorationsskålar.

Produktinformation

Bowl skål från Cooee Design är en liten skål i keramik med matt och mjuk finish, perfekt till snacks eller som förvaring av småsaker. Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee.

Finns i flera färger och storlekar. Tål maskindisk.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Kähler Design - Kokong Skål genombruten 40x23,5 cm Brun -25%

Stor skål ur serien Kokong, formgiven av Bernadotte & Kylberg. Fatet är tillverkat av glaserad fajans, och blir en iögonfallande skulptur i rummet, oavsett om det är fyllt med frukt eller grönsaker eller står tomt som det är. Fatet är lika fint ensamt som tillsammans med andra delar ur serien. Finns i brunsvart och vit.

Designduon Bernadotte & Kylberg har i samarbete med danska Kähler tagit fram lergods-serien Kokong, en kollektion bestående av 5 inredningsdetaljer i vitt och mörkbrunt. Inspirationen är hämtad från den nordiska naturen och skönheten i årstidernas växlingar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinöppnare

Vinöppnare från Pulltex

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Thomas

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Morris & Co

Se alla produkter
Ljusterapi

Ljusterapi från Philips

Se alla produkter