Produktinformation

Diskmaskin FFB73507ZW AEG AEG FFB73507ZW ä;r en smal vit diskmaskin som diskar effektivt och ä;r rä;dd om dina glas. Ö;mtå;liga glas kan diskas utan problem i den hä;r diskmaskinenÄ;ven kraftfulla diskmaskiner ska kunna ta hand om ö;mtå;liga glas.

Den ö;vre korgen i denna diskmaskin har dä;rfö;r utrustats med bå;de SoftGrips och SoftSpikes som hå;ller glasen sä;kert, så; att de varken repas eller gå;r sö;nder. Anpassningsbart utrymme och bekvä;m rengö;ringI MaxiFlex-lå;dan ryms bestick och kö;ksredskap i må;nga olika storlekar, oavsett om de ä;r stora eller har annorlunda form.

Flexibla avdelare och maximerat djup betyder att den kan anpassas. De flesta fö;remå;len kan stoppas in och diskas på; en gå;ng.

Diskar kraftfulltGer maximal vattentä;ckning med två; spolarmar. De roterande sprinklerna skickar ut vattenstrå;lar i varenda hö;rn av bå;de den ö;vre och den nedre korgen och ger ett resultat du kan lita på;.Upplev fantastiska resultat med SatelliteClean®.

Denna sprayarm har tre gå;nger bä;ttre tä;ckning ä;n standarden. Detta eftersom den dubbla roterande armen stä;ndigt ä;ndrar sprayvinkeln.

Vattnet nå;r varenda hö;rn. Fö;r en grundlig rengö;ring.

Tar bort mer ä;n 99,9999% av bakterier och virusExtraHygiene-funktionen ger dig maximal rengö;ringsprestanda med hygienisk vå;rd. Med ExtraHygiene-funktionen vä;rms den slutliga skö;ljningsfasen upp till 69°C och hå;ller temperaturen hö;g i minst 10 minuter fö;r att rengö;ra disken, vilket tar bort mer ä;n 99,9999% av bakterier och virus.

Diskmaskiner från andra varumärken

Bosch - SMV4HVX00E

Diskmaskiner från Bosch

Se vad Bosch har inom Diskmaskiner.
Asko DBI3338IA.W

Diskmaskiner från Asko

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Asko.
Siemens - SX73EX16AE

Diskmaskiner från Siemens

Se produkter inom Diskmaskiner från Siemens.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CDM2451V

Diskmaskiner från Elvita

Utforska allt inom Diskmaskiner från Elvita.
Grundig GSU 4E820

Diskmaskiner från Grundig

Utforska allt inom Diskmaskiner från Grundig.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024