Produktinformation

Diskmaskin SMU4HMW02S Bosch SMU4HMW02Sfrå;n Bosch Serie 4 ä;r en vit diskmaskin med mö;jlighet till smart fjä;rrstyrning via app och med flexibel inredning som du kan designa utefter dina behov. Flera program och smartfunktionerDiskmaskinen ä;r utrustad med 6 olika program eco, auto, intensiv, snabb, silence och favorit.

Utö;ver dessa finns det ä;ven andra specialfunktioner som fö;rskö;ljning, Home Connect, extra torrt, hygiene+, SpeedPerfectPlus, machinecare och silence on demand. Detta gö;r att du alltid kan starta en maskin med disk utefter dina ö;nskemå;l och med perfekt rent resultat varje gå;ng.

Silence Plus, extra tyst i ditt hemSMU4HMW02Shar nå;got som kallas Silence Plus som gö;r att den ä;r en anmä;rkningsvä;rt tyst diskmaskin på; sina 42 dB. Detta gö;r att du enkelt kan ha på; diskmaskinen om du har en ö;ppen planlö;sning utan att stö;ras av ljudet.

Rengö;ring fö;r lä;ngre livslä;ngd på; din maskinDiskmaskinen har ett sjä;lvrengö;rande filtersystem i 3-steg med vå;gformat microfilter och sen programmet machine care som hå;ller din diskmaskin ren och gö;r att den hå;ller lä;ngre. Sä;kerhet fö;r att skydda ditt hemSMU4HMW02Shar ett sä;kerhetssystem som heter AquaStop som minimerar vattenskador i kö;ket om det skulle vara så; att olyckan ä;r framme.

Diskmaskiner från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Bosch SMU2HVW22S

Diskmaskiner från Bosch

Visa produkter inom Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Visa produkter inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CDM2451V

Diskmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Visa produkter inom Diskmaskiner från Whirlpool.
Smeg diskmaskin LSP234CX (rostfri)

Diskmaskiner från Smeg

Här har vi samlat Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024