Produktinformation

Diskmaskin CDM5600X Elvita CDM5600X frå;n Elvita ä;r en lä;ttanvä;nd rostfri diskmaskin. Den har en display med 8valbara program fö;r alla typer av smutsig disk.

Starttiden kan stä;llas in upp till 24timmar i fö;rvä;g och du kan aktivera barnlå;s vid behov. Maskinens rymliga kapacitet, med plats fö;r 14 kuvert, gö;r den lä;mplig fö;r medelstora och stora hushå;ll.

Smarta och effektiva programDiskmaskinen har må;nga program och instä;llningar fö;r att hjä;lpa dig att ta hand om allt frå;n glas och lä;tt smutsig disk till kraftigt smutsig disk. Om du behö;ver disken snabbt finns ett program som ä;r klart på; bara 30minuter.

Fö;r att fö;rbä;ttra torkningen finns en funktion som automatiskt ö;ppnar luckan nä;r diskningen har slutfö;rts. Justerbara korgar och hyllaMaskinen har två; korgar samt en bestickhylla som kan justeras på; olika sä;tt.

Det finns en mugghylla i den ö;vre korgen som du kan fä;lla ihop fö;r att få; på;lats med stö;rre fö;remå;l som hö;ga glas. Tallrikshyllorna i den nedre korgen kan också; fä;llas ihop fö;r att gö;ra plats fö;r stö;rre fö;remå;l.

Vä;lj nä;r det ska vara klartDu kan anvä;nda alternativet Fö;rdrö;jning fö;r att ha disken klar nä;r det passar dig. Du kan ä;ven anvä;nda alternativet Turbohastighet+ fö;r att fö;rkorta diskningstiden.

Ä;gna mindre tid å;t att diska och mer tid å;t att ha kul. Manual » .

Diskmaskiner från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Bosch SMU2HVW22S

Diskmaskiner från Bosch

Visa produkter inom Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Visa produkter inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CDM2451V

Diskmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Visa produkter inom Diskmaskiner från Whirlpool.
Smeg diskmaskin LSP234CX (rostfri)

Diskmaskiner från Smeg

Här har vi samlat Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024