Aida - Relief Djup Tallrik 22 cm Ljusblå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Relief Djup Tallrik 22 cm Rosa från Aida är perfekt för att servera soppor och grytor men även till frukosten och desserten på kvällen.Serien kännetecknas av sina rena linjer och tidlösa design med ett diskret mönster på kanten. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Kombinera med fler färger ur serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet.

Djupa tallrikar från andra varumärken

Upp till 48% rabatt
Rörstrand - Ostindia Tallrik djup 24 cm

Djupa tallrikar från Rörstrand

Missa inga bra priser på Djupa tallrikar från Rörstrand.
Upp till 40% rabatt
Aida - Passion Tallrik djup 23 cm 4-pack

Djupa tallrikar från Aida

Se produkter inom Djupa tallrikar från Aida.
Upp till 40% rabatt
Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik djup 22 cm Vit

Djupa tallrikar från Eva Solo

Missa inga bra priser på Djupa tallrikar från Eva Solo.
Upp till 28% rabatt
Iittala - Raami Tallrik djup 22 cm

Djupa tallrikar från Iittala

Missa inga bra priser på Djupa tallrikar från Iittala.
Upp till 25% rabatt
Magnor - Voyage Djup Tallrik 20cm

Djupa tallrikar från Magnor

Här har vi samlat Djupa tallrikar från Magnor.
Upp till 36% rabatt
PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Cement

Djupa tallrikar från PotteryJo

Utforska allt inom Djupa tallrikar från PotteryJo.

Se gärna också

Magnor - Nostalgi Djup Tallrik 23 cm Vit/Grön

Nostalgi Djup Tallrik 23 cm från Magnor är en vacker, klassisk och traditionell julservis, designad i samarbete mellan interiördesignern Halvor Bakke och konstnären Anita Sletten.Duka upp med denna tallrik under julens alla tillfällen så som frukost, lunch, middag och kvällsfikat.Julservisen Nostalgi sprider samma goda julstämning som du minns från barndomens jul och är en traditionell servis som är gjord för att hålla år efter år i flera generationer.Design och dekor är genomförda in i minsta detalj med ett tidlöst uttryck, och delarna är gjorda av bästa kvalitet och tål både mikrovågsugn och i maskindisk.Komplettera med fler delar ur serien Nostalgi som gourmettallrik 31 cm, tallrik 27 cm, assiett 22 cm, assiett 14 cm, mugg 35 cl, dessertskål 15 cm, skål 23 cm, skål/fat 31 cm och även servettring 4,7 cm.Inspirationen till Nostalgi har Halvor Bakke hämtat från naturen och den traditionella julen. De olika gröna inslagen påminner honom om de gamla kransarna de hade hemma på släktgården i Stavern, därav namnet Nostalgi. Halvor Bakke ville inte designa en julservis i stram och ren design eftersom julen för honom är tradition och familjetid. Han valde därför att samarbeta med Anita som är känd för sina vackra akvareller och illustrationer. Anita hjälpte Halvor att förmedla den värme och goda stämning som han gärna ville skapa. Tillsammans har de kreerat en tidlös och fin julservis som även kan användas som vinterservis i tiden före och efter jul. Grönt fungerar mycket längre än bara till jul och servisen kan användas som året-runt-servis i fjällen och på landet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024