Sidan innehåller annonslänkar

Skultuna - Doftljus Sacred Incense

Jämför produkt Skultuna - Doftljus Sacred Incense online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Skultuna - Doftljus Sacred Incense i kategorin Doftljus här hos oss.

Produktinformation

Skultunas doftljus Sacred Incense har en doft komponerad av mysk, sandelträ, ros samt aromatisk lavendel, citrus och bergamott. Brinntid 70 timmar.Skultunas nya handfyllda doftljusserie är utvecklad i nära samarbete med det Stockholmsbaserade doftljusföretaget Candelize.

Doftljusbehållaren är tillverkad av trycksvarvad mässing, en klassisk produktionsmetod för Skultuna. Dofterna är framtagna tillsammans med några av världens ledande parfymhus i södra Frankrike och i Schweiz.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Doftljus från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Rory Dobner - Cosy Candle Doftljus Ink Arches 9x16,5 cm

Doftljus från Rory Dobner

Visa produkter inom Doftljus från Rory Dobner.
Upp till 9% rabatt
Blomus - Fraga Doftljus Small 8 cm Rose & White Musk

Doftljus från Blomus

Här har vi samlat Doftljus från Blomus.

Se gärna också

Blomus - Fraga Doftljus XL 400 g Kyoto Yume

Blomus härliga doftljus Fraga i modell XL är ett stort handgjort ljus tillverkat av miljövänligt sojavax och har tre stycken vekar.

Med sin rustika hållare i betong blir det både en snygg inredningsdetalj och en doftspridare i hemmet, doften håller sig kvar länge i dina rum tack vare den långa brinntiden på upp till 25 timmar. Ljuset producerar extremt lite sot och brinner längre & doftar mer än vanliga paraffin- och stearinljus.

Skapa en härlig atmostfär hemma genom att addera din favoritdoft , doftljusen från Blomus finns i en mängd olika dofter - allt efter tycke och smak. Alla dofterna består av naturliga doftämnen helt utan gifter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023