Sidan innehåller annonslänkar

Aladdin - Aveo Vattenflaska 0,6L Basil Green

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aveo Vattenflaska 0,6L Basil Green från Aladdin .

Dricksflaskor från andra varumärken

Muurla - Mumin Glasflaska 1 L

Dricksflaskor från Muurla

Missa inga bra priser på Dricksflaskor från Muurla.
Mizu - M5 dricksflaska 50 cl vit

Dricksflaskor från Mizu

Missa inga bra priser på Dricksflaskor från Mizu.
Root7 - OneBottle 50cl Guld

Dricksflaskor från Root7

Missa inga bra priser på Dricksflaskor från Root7.
Moomin - Mumin Flaska 3,5 dl

Dricksflaskor från Moomin

Missa inga bra priser på Dricksflaskor från Moomin.
Brix - Watertracker Flaska 0,5L Grön

Dricksflaskor från Brix

Missa inga bra priser på Dricksflaskor från Brix.
Vintage - Glasflaska med Kork

Dricksflaskor från Vintage

Visa produkter inom Dricksflaskor från Vintage.

Se gärna också

Moomin - Mumin Flaska 3,5 dl

Praktisk vattenflaska med sugrör som pryds av ett fint muminmotiv.Vattenflaskan från finska Martinex är tillverkad i plast med ett Muminmotiv, har ett inbyggt sugrör samt en volym på 35 cl.

Denna lilla vattenflaska är både riktigt söt och praktisk! Med en smart storlek som gör att den enkelt går att packas ned i ryggsäcken för medtagning på utflykt eller picknick är denna flaska en perfekt resekompanjon för ditt barn, och det inbyggda sugröret i silikon gör den både rolig och lätt att dricka ur. Vattenflaskan i sig är helt tillverkad i BPA-fri plast, och utsidan har utsmyckats med ditt lilla knyttes alla favoritkaraktärer från Mumindalen – det här gänget är alltid sugna på att hänga med på äventyr, och tillsammans ser de till att ingen går törstig, även under de allra största äventyren. Flaskan har en volym på 35 cl och för rengöring rekommenderas handdisk.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024