Klean Kanteen - Baby Flaska 266 ml Borstat stål

Beställ Klean Kanteen - Baby Flaska 266 ml Borstat stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - Baby Flaska 266 ml Borstat stål inom kategorin Dricksflaskor.

Produktinformation

En Klean Kanteen flaska för de allra minsta! En dricksflaska i metall för små barn Som med alla Klean Kanteen produkter är den designad för att vara både skön att använda och droppsäker.Den här nappflaskan är designad för små händer, vilket gör den lätt att hålla.

Flaskan har en stor öppning och runda kanter, vilken gör den lätt att rengöra. Tillverkad av livsmedelsklassad rostfritt stål.

Levereras med medium flow-napp i silikon. Tål maskindisk.- Livsmedelsklassad rostfri stål 18/8- Silikonnapp fri från BPA- Dammskydd medföljer- Tål diskmaskin- Tar inte åt sig smak- Gängor kompatibla med alla Klean Kanteen Wide-korkar- Lifetime Strong as Steel-garanti .

Se gärna också

Pebbly - Dricksflaska 55 cl Klar/Grön -25%

Dricksflaska från Pebbly, med bambukork och silikonskydd, själva flaskan är tillverkad av borosilikatglas. Perfekt att ha med på utflykten eller till jobb/skola. Silikonskyddet är avtagbart, stötsäker och halkfritt, fritt från BPA,

Pebbly glasflaska är mycket praktisk eftersom du kan ha både kalla och varma drycker i den! Borosilikatglas är mycket motståndskraftigt mot höga temperaturer. Det gör att du kan använda denna flaska under alla årstider.

Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. Vi vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Siemens

Se alla produkter
LED-lampor

LED-lampor från Elvita

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Tokyo Design Studio

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Craft

Se alla produkter