Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Sportflaska 35,5 cl Planets

Jämför produkt Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Sportflaska 35,5 cl Planets online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Sportflaska 35,5 cl Planets i kategorin Dricksflaskor här hos oss.

Produktinformation

Klean Kanteens Kids Classic sportflaska i rostfritt stål är designad med aktiva barn i åtanke.Flaskan är utrustad med en spillsäker kork med dammskydd, mjuk silikonpip, och justerbar ögla så att den enkelt kan fästas på en väska. Korkar i flera färger och härliga motiv gör det än roligare för barnen att dricka.

Den nya Klean Coat-färgen är fyra gånger mer hållbar än tidigare färger och säker för både människor och planeten. Kompatibel med alla Klean Kanteen Classic korkar för enkel övergång när barnen växer upp och ger en livslång användning, så länge de inte tappas bort! Flaskan rekommenderas för barn i åldrarna 4+.- Livsmedelsklassad rostfri stål 18/8- Fri från BPA- Tar inte åt sig smak från drycken- Tål diskmaskin- Passar med alla Klean Kanteen Classic-korkar- Lifetime Strong as Steel-garanti

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bunkar och skålar

Bunkar och skålar från Mason & Cash

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Eva Solo

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Glencairn

Se alla produkter
Servisset

Servisset från Denby

Se alla produkter