Klean Kanteen - Kids Classic Sport Flaska Lilla My 355 ml Borstat stål

Beställ Klean Kanteen - Kids Classic Sport Flaska Lilla My 355 ml Borstat stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - Kids Classic Sport Flaska Lilla My 355 ml Borstat stål inom kategorin Dricksflaskor.

Produktinformation

Klean Kanteens Kids Classic sportflaska i rostfritt stål är designad med aktiva barn i åtanke. Flaskan är utrustad med en spillsäker kork med dammskydd, mjuk silikonpip, och justerbar ögla så att den enkelt kan fästas på en väska.

Korkar i flera färger och motiv gör det än roligare för barnen att dricka. Den nya Klean Coat-färgen är fyra gånger mer hållbar än tidigare färger och säker för både människor och planeten.

Kompatibel med alla Klean Kanteen Classic korkar för enkel övergång när barnen växer upp och ger en livslång användning, så länge de inte tappas bort! Flaskan rekommenderas för barn i åldrarna 4+ - Livsmedelsklassad rostfri stål 18/8- Fri från BPA- Tar inte åt sig smak från drycken- Tål diskmaskin- Passar med alla Klean Kanteen Classic-korkar- Lifetime Strong as Steel-garanti .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Globen Lighting

Se alla produkter
Sous vide

Sous vide från Steba

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Cult Design

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Le Creuset

Se alla produkter