Klean Kanteen - Kids Classic Sport Flaska Snorkfröken 355 ml Rosa

Jämför produkt Klean Kanteen - Kids Classic Sport Flaska Snorkfröken 355 ml Rosa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klean Kanteen - Kids Classic Sport Flaska Snorkfröken 355 ml Rosa i kategorin Dricksflaskor här hos oss.

Produktinformation

Kids Classic Sport Flaska Snorkfröken 355 ml från Klean Kanteen är en flaska i rostfritt stål utformad med barnen i åtanke. Flaskan är spillsäker, ej läcksäker sportkork med avtagbar pip i mjuk silikon för enkel rengöring.

På korten sitter även en bärögla så att den smidigt kan fästas på väska, ryggsäck eller barnvagn. Flaskan har en härligt rosa färg med motiv av Snorkfröken och har chip-resistenta Klean Coat-finish som är hållbar och säker för människor och planeten.

Se gärna också

Martinex - Mumin Flaska 3,5 dl -25%

Praktisk vattenflaska med sugrör som pryds av ett fint muminmotiv.Vattenflaskan från finska Martinex är tillverkad i plast med ett Muminmotiv, har ett inbyggt sugrör samt en volym på 35 cl.

Denna lilla vattenflaska är både riktigt söt och praktisk! Med en smart storlek som gör att den enkelt går att packas ned i ryggsäcken för medtagning på utflykt eller picknick är denna flaska en perfekt resekompanjon för ditt barn, och det inbyggda sugröret i silikon gör den både rolig och lätt att dricka ur. Vattenflaskan i sig är helt tillverkad i BPA-fri plast, och utsidan har utsmyckats med ditt lilla knyttes alla favoritkaraktärer från Mumindalen – det här gänget är alltid sugna på att hänga med på äventyr, och tillsammans ser de till att ingen går törstig, även under de allra största äventyren. Flaskan har en volym på 35 cl och för rengöring rekommenderas handdisk.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Stektermometrar

Stektermometrar från ETI

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Piffany Copenhagen

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Rosendahl

Se alla produkter
Brödknivar

Brödknivar från Global

Se alla produkter