Chamois - Pomegranate Bordsduk 150x350 cm Seafoam

Beställ Chamois - Pomegranate Bordsduk 150x350 cm Seafoam på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Pomegranate Bordsduk 150x350 cm Seafoam inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Vacker bomullsduk i indigo från varumärket Chamois. Mönstret är tryckt för hand i traditionell indisk blockprintteknik.

Ett unikt hantverk som ger duken ett levande och dekorativt uttryck och ger dukningen ett lyft oavsett årstid. Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Blå

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Electrolux

Se alla produkter
Fristående frysar

Fristående frysar från Whirlpool

Se alla produkter
Spisar

Spisar från Electrolux

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Zaco

Se alla produkter