Rörstrand - Swedish Grace Bordsduk 145x270 cm Sten

Jämför produkt Rörstrand - Swedish Grace Bordsduk 145x270 cm Sten online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - Swedish Grace Bordsduk 145x270 cm Sten i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Rörstrand har tagit fram en Swedish Grace textilserie som fulländar din dukning. Det klassiska mönstret inspirerat av graciöst vajande veteax finns nu även som duk, servett, tablett och handduk.

Dukarna är tillverkade i 100 % satinvävt linne som ger duken en vacker lyster, finns i de dova färgerna Sten, Dimma och Midnatt. Så nu kan du enkelt matcha ditt porslin och skapa en vacker dukning, både till vardags och fest.Duken tål 60°maskintvätt men kan krympa 5-10% vid tvätt. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Dukar från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Broste Copenhagen - Wille Bordsduk 160x200 cm Grå

Dukar från Broste Copenhagen

Utforska allt inom Dukar från Broste Copenhagen.
Upp till 50% rabatt
Bungalow - Mirra Bordsduk 150x260 cm Sand

Dukar från Bungalow

Här har vi samlat Dukar från Bungalow.
Upp till 50% rabatt
Rörstrand - Ostindia Löpare 47x145 cm

Dukar från Rörstrand

Se vad Rörstrand har inom Dukar.
Upp till 50% rabatt
E.Leijon - Kontrast Linneduk 125x250 cm Vit

Dukar från E.Leijon

Missa inga bra priser på Dukar från E.Leijon.
Upp till 33% rabatt
Marimekko - Pieni Tiiliskivi Löpare 47x150 cm

Dukar från Marimekko

Här har vi samlat Dukar från Marimekko.
Upp till 25% rabatt
Chamois - Floral Bordsduk Lin 170x270 cm Blå

Dukar från Chamois

Utforska allt inom Dukar från Chamois.

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 170x270 cm Rosa

Vacker bordsduk i mönstret Big Paisley från Chamois. Den är tillverkad i lyxig linne och det vackra mönstret och färgerna får tankarna att vandra till en ljus och härlig sommardag på landsbygden eller bakgården. En dag där sommarbrisen får duken att fladdra lugnt, och luften är uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Du kan även skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret med denna vackra duk.

Denna modell är lite bredare, 170x270 cm, och precis som Chamois andra dukar är den handtryckt med den indiska traditionen blockprint. Hantverket innebär att varje del av mönstret trycks separat, och det skapar en livfull och unik känsla i duken.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023