Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Baton Spjällvred Marmor 16x5,5 cm Grön

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En ny designprodukt från Klong för eldstäder! Det klassiska spjällvredet har utmanats och tagits till en ny nivå Uppdatera din eldstad med Baton spjällvred i grön/vit marmor!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Eldstäder från andra varumärken

Upp till 13% rabatt
Hällmark - Eldställning

Eldstäder från Hällmark

Se vad Hällmark har inom Eldstäder.
Eva Solo - FireGlobe Vedhållare Svart

Eldstäder från Eva Solo

Utforska allt inom Eldstäder från Eva Solo.
Klong - Baton Spjällvred Marmor 16x5,5 cm Vit

Eldstäder från Klong

Missa inga bra priser på Eldstäder från Klong.

Se gärna också

Satake - Outdoor Eldfat 56 cm Svart

Outdoor Eldfat 56 cm från Satake är stabilt och tillverkat i gjutjärn för att säkert kunna ha en öppen eld. Tänd en brasa vid uteplatsen, grilla korv och marshmallows, en given succé.

Eldfatet är perfekt tillsammans med andra produkter från Satake Outdoor, till exempel Tripod med tillhörande Dutch oven, grillgaller, stekbord mm.

Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024