Sidan innehåller annonslänkar

E-Way E-5045

Beställ E-Way E-5045 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten E-Way E-5045 inom kategorin Elscootrar tillbehör.

Produktinformation

Elsparkcykel E-5045 E-Way MotorKraftfull motor på; 500 watt nominal effekt och 1000 watt maxeffekt. DisplayDen stora LED-displayen gö;r det enkelt att se bå;de batteristatus och hastighet under kö;rning.

Rä;ckviddMed sitt kraftfulla litiumbatteri kan du kö;ra upp till 45 km. Rä;ckvidden på;verkas dock av en mä;ngd olika faktorer underlag, vikt på; fö;raren, vä;der och vind, lutning och kö;rsä;tt.

Under normala fö;rhå;llanden har denna modell en rä;ckvidd på; 24-32 km. HastighetMaxhastighet ä;r 20 km/h.

Kapacitet och stigningE-5045 ä;r kraftfull nog att i kö;ra sluttningar med 25 % lutning. Maximal kapacitet ä;r 125 kg.

Tä;nk på; att personens vikt kommer att på;verka elsparkcykelns prestanda. Punkteringsfria dä;ckMed sina solida dä;ck ä;r du sä;ker på; att du inte få;r punktering och har en smidig kö;rning framfö;r dig.

Viktig information gä;llande elsparkcyklarElsparkcyklar ä;r miljö;vä;nliga och smidiga fordon som snabbt blivit populä;ra. Lagstiftningen har inte riktigt hunnit med i samma takt som tekniken och dä;rmed finns vissa begrä;nsningar att ta hä;nsyn till.

Enligt trafikverket rä;knas elsparkcyklar som en cykel om det gå;r i max 20 km/h och har en motor på; max 250 W. Detta innebä;r att ett fordon med mer effekt ä;n 250 W eller ett som gå;r fortare ä;n 20 km/h ej få;r framfö;ras på; allmä;n vä;g.

Detta rä;knas då; som ett elfordon som ska brukas ansvarsfullt på; inhä;gnat områ;de eller i enlighet med de lagstadgar som finns i det land den brukas.Den 1 september 2022 trä;dde en ny lag i kraft som fö;rbjuder elsparkcyklar frå;n att kö;ras och parkeras på; trottoarer och gå;ngbanor. Den som bryter mot de nya reglerna riskerar bö;ter och prick i belastningsregistret.

Se även andra produkter från Elscootrar tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från House Doctor

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Spiegelau

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Dexam

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Frederik Bagger

Se alla produkter