KitchenAid - KitchenAid Cordless Elvisp Sladdlös Matt svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kraftfull sladdlös elvisp i KitchenAid serien Cordless.Som med alla hushållsapparater från Kitchen Aid kombinerar denna visp elegant design och funktion. Lägg till att elvispen är helt sladdlös så kommer den ge dig total frihet i köket.Elvispen har en mjuk startfunktion och ökar sen gradvis takten så att ingredienserna inte stänker.

Efter start har den sju hastigheter som gör det lätt att vispa, blanda och röra med den perfekta hastigheten till ditt ändamål.De rostfria Turbo II-visparna som medföljer är konstruerade för att kunna blanda alla sorters ingredienser ordentligt. Visparna kan efter användning rengöras i diskmaskin.När du sen tar paus i vispandet kan hushållsapparaten smidigt ställas ifrån sig med hjälp av dess funktionella upprättstående design som gör att den kan stå upp utan att riskera att tippa vilket gör att den blir ännu lättare att använda i köksarbetet.Vispen drivs av ett uppladdningsbart 12 V litiumjonbatteri som förutom att du slipper begränsas av sladden ger optimal körtid och prestanda.Hushållsapparaten laddas till full batterikapacitet på ca två timmar men kan användas redan efter 10 minuter om du har bråttom och vill röra ihop ett kaksmetsrecept med hjälp av en snabbladdning av elvispen.I den sladdlösa serien Cordless från KitchenAid ingår även lika kraftfulla stavmixers och hackare i matchande färger som även de säljs på Cervera separat.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Elvispar från andra varumärken

Upp till 39% rabatt
Emerio - Elvisp 250 Watt Vit

Elvispar från Emerio

Visa produkter inom Elvispar från Emerio.
Upp till 31% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Cordless Elvisp Sladdlös Matt svart

Elvispar från KitchenAid

Utforska allt inom Elvispar från KitchenAid.
Bodum - bistro elvisp vit

Elvispar från Bodum

Här har vi samlat Elvispar från Bodum.
Upp till 25% rabatt
Bosch - Bosch StyLine Elvisp Rosa

Elvispar från Bosch

Utforska allt inom Elvispar från Bosch.
Braun HM1010WH

Elvispar från Braun

Se produkter inom Elvispar från Braun.
Kenwood HMP32.A0WH

Elvispar från Kenwood

Här har vi samlat Elvispar från Kenwood.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024