Sidan innehåller annonslänkar

Airam Sund väggarmatur IP44 antracit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vä;gglampa Sund 4118745 IP54 antracit Airam Vä;gglampa Sund 4118745frå;n Airam ä;r en riktigt må;ngsidig fasadbelysning som ser bra ut var du ä;n sä;tter den. Tack vare dess nä;tta storlek och enkla design passar den in nä;stan ö;verallt – vid din ytterdö;rr, i hallen och i trä;dgå;rden.

Snygg och praktisk belysningDenna antracitfä;rgade lampa ä;r gjord i aluminium med glasdetaljer, och den har en GU10-sockel fö;r LED-ljuskä;lla. Det betyder att du kan vä;lja exakt vilken typ av ljus du vill ha, och eftersom den lyser nedå;t ger den en bra belysning utan att blä;nda.

Ljuskä;llor sä;ljer vi separat. Skyddad fö;r utomhusbrukMed en skyddsklass på; IP44 ä;r Sund tå;lig.

Den stå;r emot stä;nk och damm, så; du kan kä;nna dig trygg med att ha den dä;r den behö;vs. Vä;lj din favoritSund finns i två; fä;rger – klassiskt vit och stilrent antracit – och ä;ven i en stö;rre modell om du behö;ver lite mer ljus.

Så; du kan lä;tt hitta en som passar just ditt hem och din stil. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024