Sidan innehåller annonslänkar

Konstsmide Brindisi sensor E27 sv.

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fasadbelysning Brindisi sensor E27 svart Konstsmide Uppgradera din fasad med Brindisi frå;n Konstsmide. Denna moderna och funktionella fasadbelysning i svart aluminium och klarglas kombinerar stil med praktiska funktioner.

Med sin skymnings- och rö;relsesensor skapar Brindisi en trygg och vä;lkomnande miljö; runt ditt hem. Modern design som lyser upp din fasad Brindisi ä;r mer ä;n bara en fasadbelysning - den ä;r en stilfullt designad vä;gglampa som framhä;ver ljuskä;llan och ger ett vackert rundstrå;lande ljus.

Den svarta aluminiumkonstruktionen och det klara glaset ger en modern och elegant touch till din fasad. Skymnings- och rö;relsesensor fö;r trygghet och energieffektivitetBrindisi ä;r utrustad med bå;de skymningsrelä; och rö;relsesensor, vilket innebä;r att den automatiskt tä;nds nä;r det blir mö;rkt eller nä;r den kä;nner av rö;relse.

Du behö;ver inte lä;ngre oroa dig fö;r att komma hem till en mö;rk entré - Brindisi lyser upp din vä;g och skapar en trygg stä;mning samtidigt som den hjä;lper till att spara energi. Anpassningsbar ljuskä;lla fö;r personlig stilBrindisi anvä;nder en utbytbar ljuskä;lla med E27-sockel, vilket ger dig mö;jlighet att anpassa belysningen efter din personliga stil och behov.

Vä;lj en ljuskä;lla med den perfekta fä;rgtemperaturen och ljusstyrkan fö;r att skapa den ö;nskade atmosfä;ren vid din fasad. Hå;llbar konstruktion fö;r utomhusmiljö;erTillverkad av svart aluminium och med en IP54-klassificering, ä;r Brindisi robust och tå;lig nog att klara av utomhusmiljö;er.

Den tå;l vä;der och vind och kommer att fortsä;tta lysa upp din fasad under lå;ng tid framö;ver. Enkel installation och anvä;ndningBrindisi ä;r enkel att installera och anvä;nda.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Fasadbelysning från andra varumärken

Upp till 18% rabatt
Vägglykta Modena Duo

Fasadbelysning från Konstsmide

Missa inga bra priser på Fasadbelysning från Konstsmide.
Elvita E118423

Fasadbelysning från Elvita

Utforska allt inom Fasadbelysning från Elvita.
Nordlux Aludra svart

Fasadbelysning från Nordlux

Missa inga bra priser på Fasadbelysning från Nordlux.
Airam Sund 4118740 IP44 vit

Fasadbelysning från Airam

Utforska allt inom Fasadbelysning från Airam.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024