Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Snowy Julgran 15 cm Oliv

Beställ Cooee - Snowy Julgran 15 cm Oliv på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Snowy Julgran 15 cm Oliv inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Granen hör ju julen till - skapa dig en egen skog av härligt bulliga granar. Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger.

Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter. .

Se gärna också

Kähler - Astro Aries 12 cm Vit

Astro Aries 12 cm är formgiven av den danska skulptören Malene Bjelke för Kähler. I Astro serien hittar du 12 olika stjärnteckenskulpturer, som på ett fint sätt för vidare designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid.

Tillverkade i vitt oglaserat stengods med det råa uttrycket som bidrar till att skapa dynamik i figurerna. Varje Astro-skulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de värden som förknippas med vart och ett av de 12 olika stjärntecknen, för skulpturen Astro Väduren är det ordet Fokus som kommer till uttryck i karaktären. Väduren är en krigare och en ledare som vill bestämma och som drivs av sina ambitioner och sitt entreprenörsskap. Väduren representerar första steget i vår personliga och andliga utvecking. Väduren är glad, entusiastisk och lekfull. Passion, eld, livskraft och mod är nyckelord för Väduren. s

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stormkök

Stormkök från Espegard

Se alla produkter
Julstjärnor

Julstjärnor från Konstsmide

Se alla produkter
Övrigt  tillbehör julbelysning

Övrigt tillbehör julbelysning från Star Trading

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Iittala

Se alla produkter