Sidan innehåller annonslänkar

Kähler - Astro Leo 30 cm Vit

Jämför produkt Kähler - Astro Leo 30 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kähler - Astro Leo 30 cm Vit i kategorin Figurer här hos oss.

Produktinformation

Astro Leo 30 cm är en av Malene Bjelkes vackra Astro-skulpturer, alla skapade för att föra designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid. Tillverkad oglaserat stengods där det råa uttrycket bidrar till att skapa dynamik i figurerna.Varje Astro-skulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de värden som förknippas med vart och ett av de 12 olika stjärntecknen, för skulpturen Astro Lejonet är det ordet Styrka.

För lejonet är det väldigt viktigt att må bra och ett Lejon som gör det strålar till sin omgivning. Lejonet har ett stort hjärta, har humor, är generös och ställer upp och beskyddar sina närmaste.

Se gärna också

Kay Bojesen - Figurines Fanbärare Jubileum Liten 29,5 cm Röd/Blå/Vit

Figurines Fanbärare Jubileum Liten 29,5 cm är speciellt framtagen till 80-års jubileet av de små träfigurerna av Kay Bojesen. För att fira det på bästa sätt finns det nu en speciell jubileumsutgåva av fanbäraren som pryds av ett rött och gyllene emblem med Kay Bojesens logotyp och en specialdesignad 80-årsjubileumslogotyp på andra sidan.

Idag är fanbäraren en given gäst på bordet hos många födelsedagsfirare och jubilarer. Jubileumsfanbäraren är 29,5 cm hög och tillverkad av FSC-certificerat bokträ med stor precision och omsorg för den höga hantverksmässiga kvaliteten som är kärnan i Kay Bojesens verk.

Kay Bojesen skapade den stora slottsvakten för första gången 1940 med anledning av kung Christian X:s 70-årsdag som en hyllning till den danske kungen. Den gången stod slottsvakterna som en meter höga figurer utanför Kay Bojesens butik på Bredgade i Köpenhamn. 1942 designade han de mindre figurerna i en storlek som gav oss alla möjlighet att fira födelsedagar och jubileum med stil – och göra Kay Bojesens originalberättelser i trä till våra egna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Figurer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
LED-lampor

LED-lampor från Elvita

Se alla produkter
Speglar

Speglar från Blomus

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Gustavsberg

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Stelton

Se alla produkter