Sidan innehåller annonslänkar

Kay Bojesen - Häst Trä Bok

Beställ Kay Bojesen - Häst Trä Bok på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kay Bojesen - Häst Trä Bok inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Kay Bojesens stolta häst med en lyxig man är en gammal favorit. Den lekfulla figuren bjuder in till en fantasifull resa.

Se gärna också

Kähler - Astro Sagittarius 17 cm Vit -23%

Astro Sagittarius 17 cm, är en av de 12 olika stjärnteckenskulpturer som danska skulptören Malene Bjelke har skapat för Kähler. Varje Astroskulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de värden som förknippas med just det stjärntecknet och är tillverkade i vitt oglaserat stengods där det råa uttrycket bidrar till att skapa dynamik i figurerna.

För skulpturen Astro Skytten är det ordet Idealist som kommer till uttryck i karaktären. Skytten är styrd av planeten Jupiter som står för expansion, glädje, lycka, ideal och drömmar om en bättre framtid. Skytten filosoferar gärna och älskar att formulera sig i ord. Skyttens utmaning är att vara grundad, ta det lugnt och inte vara ett offer för sina ideal och sin entusiasm utan se sakligt på omvärlden.

Kählers mångåriga figurhistoria har varit inspirationen för Malene Bjelke när hon har skapat Astroskulpturerna och på ett fint sätt fört vidare designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Figurer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Hay

Se alla produkter
Mjölkskummare

Mjölkskummare från Smeg

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Blomus

Se alla produkter