Sidan innehåller annonslänkar

Kay Bojesen - Sotare 20 cm

Jämför produkt Kay Bojesen - Sotare 20 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kay Bojesen - Sotare 20 cm i kategorin Figurer här hos oss.

Se gärna också

Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa mini 9,5 cm Mörkbetsad Ek -21%

Denna älskade Kay Bojesen Apa är en designklassiker och har varit en uppskattad present för dop och högtider i generationer.

Kay Bojesens klassiska apa, som är 9,5 cm hög, kommer nu i en mörkfärgad version. Det är en färg som är snygg, modern och elegant. Kroppen, armarna, benen och huvudet är mörkfärgade, så ekens ven skiljer sig vackert ut medan ansiktet, buken, händerna och fötterna fortfarande har ekens naturliga färg. Det skapar en vacker kontrast mellan apans enskilda delar och betonar Kay Bojesens grafiska och minimalistiska design. Elegant, och perfekt i modern inredning.

Den unika hantverksfinishen som kännetecknar Kay Bojesens produkter är tydlig i denna mörkfärgade mini-apa, där träet är huvudrollen och behandlas med ömhet och respekt. Den färgade ytan ger träet djup och liv, och de vackra hantverksdetaljerna tillsammans med den svarta färgen skapar ett exklusivt uttryck. En perfekt gåva för designälskaren som har ett antal Kay Bojesen apor och vill ha denna exklusiva version av träapan eller som doppresent eller bröllopspresent.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Figurer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Saltkvarnar

Saltkvarnar från Peugeot

Se alla produkter
Kyl  frys-kombi

Kyl frys-kombi från Bosch

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Kosta Boda

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Rosendahl

Se alla produkter