Sidan innehåller annonslänkar

Kay Bojesen - Sparvar par Ek

Jämför produkt Kay Bojesen - Sparvar par Ek online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kay Bojesen - Sparvar par Ek i kategorin Figurer här hos oss.

Produktinformation

Ett underbart par som kompletterar varandra, perfekta att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv? Sparvarna säljs i 2-pack. .

Se gärna också

Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa liten 20 cm Teak/Limba -22%

Kay Bojesen Apa liten är 20 cm hög. Den lekfulla apan i trä är en krabat för både stora och små, och är lika fin i barnrummet som i vardagsrummet. Därför har den blivit populär att ge bort som både doppresent och bröllopspresent, eller varför inte till dig själv?

Den älskade designikonen var från början menad att användas som hängare för barnens kläder, där apans armar och ben skulle fungera som krokar för mössa och halsduk. Så blev det inte – och idag får vi glädjas åt apan som en vacker inredningsdetalj i hemmets alla rum. Apan har hängt med ända sedan 1950-talet och är här för att stanna.

Formgivaren Kay Bojesen är känd för att kunna ge liv åt trä och blev med tiden världskänd för sina trädjur, där apan med sin starka personlighet är en av hans allra mest älskade figurer.

Kay Bojesens apa är tillverkad i Danmark och varje apa är helt unik i sina färgskiftningar – men självklart alltid av den goda kvalitet som utmärker Kay Bojesen. Apan i liten storlek på 20 cm finns i tre varianter av olika färger och träslag: teak/limba, rökt ek och ek/lönn.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Figurer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Rivjärn

Rivjärn från Boska Holland

Se alla produkter
Stolar  Pallar

Stolar Pallar från Hay

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Design Letters

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Scanpan

Se alla produkter